Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce bir araca, ardından elektrik direğine çarptıran sonra demir korkulukları kırarak evin bahçesine uçtu. Kazada yaralanan sürücü sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen sürücünün babası oğlu için 'Geberseydi keşke' diyerek tepki gösterdi.

Kaza 14.25 sularında Bağlık Mahallesi Hacı Abdurrahman Gül Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Mustafa Çiv idaresinde ki 67 TM 748 plakalı otomobil, yokuş çıktığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu hareket halinde ki 67 LP 453 plakalı otomobile ardından direğe çarptıktan sonra demir korkulukları yıkarak evin bahçesine uçtu. Kazada yaralanan sürücü için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı sürücüye yaptıkları ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı. Yaralının tedavisine başlandığı öğrenildi.

BABADAN OĞULA "GEBERSEYDİ KEŞKE"

Kazayı haber alan sürücü Mustafa Çiv'in babası Hüseyin Çiv arabayı görünce sinirlendi. Oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu ve cana bir şey gelmesin diyen vatandaşlara çıkışan baba Hüseyin Çiv oğlu için 'Geberseydi keşke' diyerek tepki verdi.

Kazada hurdaya dönen otomobil çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.