DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Kurucular Kurulu Üyesi Ferayi Ökmen, Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Çaycuma İlçe Başkanı Ünal Kurt Merkez İlçe Başkanı Umut Metin ve Çaycuma Deva Yönetim Kurulu üyelerinin katılımları ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyareti değerlendiren Çaycuma İlçe Başkanı Ünal Kurt şu sözlere yer verdi; "Eğitimden, ekonomiye bir çok meselenin konuşulduğu ziyaret oldukça verimli geçti. Ramazan ayı içerisinde saha ziyaretlerini sıkça gerçekleştiren Genel Merkezimiz Ankara'dan ilçemize teşrifleri ile bizi mutlu eden değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

İlaveten samimi karşılamaları, hediyeleri ve misafirperverliklerinden ötürü Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Zekai Kamitoğlu ve kıymetli yönetimlerine de ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.

Çaycuma'mızın doğru ve güçlü bir şekilde gelişimi için tüm fikirlerin değerlendirilmeye şayan olduğu kanaatindeyiz. Mutlu ülke, mutlu Zonguldak ve Mutlu Çaycuma için güçlerimizi birleştirmeliyiz. Sevgi ve hürmetlerimizle".