Thor Aşk ve Gök Gürültüsü izle filmi için geri sayım sürüyor filmin ilk resmi afişi de paylaşıldı. Son dönemde film ile alakalı bir çok yeni bilgi geliyor Thor hayranları için 2022 yılı yazı gerçekten harika geçecek. Filmin vizyon tarihi ve diğer pek çok detay da ortaya çıkıyor. Göklerin tanrısını nelerin beklediği ile alakalı yeni detaylar de gelmeye devam ediyor. Özellikle paylaşılan afiş sonrasında filmi bekleyenler büyük bir heyecana kapıldı.

8 Temmuz tarihinde vizyona gireceği de açıklandı. Hem yayımlanan fragman hem de yapılan gala büyük ilgi uyandırdı. Fragman filmin nasıl olacağının da ip uçlarını veriyor aslında Thor (Chris Hemsworth) daha önce böyle bir macera yaşamamıştı. Onun içinde film ilk olmayı sürdürüyor ve Avengers: Endgame'i konu alan film ile alakalı pek çok detay da ortaya çıkıyor. Macera ve aksiyon filmlerine düşkün olanlar için merakla beklenen filmin oyuncu kadrosu da bir hayli geniş ve heyecan yaratmayı sürdürüyor.

Thor Aşk ve Gök Gürültüsü oyuncu kadrosu

Filmin fragmanın yayınlanması ile büyük bir heyecan da geldi bunun nedeni ise fragman sahneleri ve fragman sahnelerinde yer alan oyuncular oldu. Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper ve Vin Diesel gibi son derece önemli isimlerin fragmanda görüldüğünü bir kez daha hatırlatmakta yarar var.

Filmin 8 Temmuz tarihinden itibaren yayınlanacağı bilgisi geldi ve bundan hemen sonra da film ile alakalı diğer detaylarda ortaya çıktı. Vizyon tarihinin akabinde yayınlanan fragman Marvel sevdalıları için oldukça heyecan vericiydi. Oyuncu kadrosunun da netleşmesi ile birlikte bir çok insan Avengers: Endgame'i konu alacak bu filmi beklemeye başladı. Filmin ile alakalı detayların tamamı oldukça geç sürelerde yayımlandı.

Thor Aşk ve Gök Gürültüsü filmi için hem fragman hem de vizyon tarihinin geç yayınlanmasının ana nedeni ne bilinmiyor. Ancak film ile alakalı artık geri sayım başladı ve film resmi olarak 8 Temmuz'da yayınlanacak. Sinema salonlarında izlenecek olan film için alternatif pek çok da yöntem var. Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper ve Vin Diesel gibi önemli isimler fragmanda görülmüştü.

Thor Aşk ve Gök Gürültüsü HD 1080p izle

2022 nin en fazla beklenen filmleri listesinde ilk sırada yer alan Thor Aşk ve Gök Gürültüsü filmİ için geri sayım sürüyor. Amerika'da 8 Temmuz tarihinden itibaren vizyonda olacak filmi da alakalı çok sayıda Detay belli oldu filmin detaylarını ve oyuncu kadrosu ile alakalı tüm gelişmeleri hemen yukarıda görebilirsiniz. Bu kısımda ise filmi nasıl izleyebileceğinizi söyleyelim.

Filmi Türkiye'deki vizyon tarihi henüz net değil ancak evinizde ya da mobil platformlar üzerinde bu film izleme şansına sahipsiniz isterseniz www.filmizletv.me adresine Giriş yaparak sizlerle bu film izleme şansına sahip olabilirsiniz özellikle hiçbir şekilde üyelik Ya da ücret talep etmeyen bu platform vizyona yeni girmiş filmler hakkında çok sayıda bilgi içeriyor bu filmlerin tamamını ücretsiz olarak izleyebileceğiniz gibi geçmişe dönük olan eski ve nostaljik filmlerin tamamını da bu platform üzerinde bulabilirseniz unutmayın filmizletv.me adresi sizlerden hiçbir şekilde üyelik Ya da para istemez.

Ücretli siteler yerine bu tarz platformları tercih etmek çok daha akıllıca olacaktır. Tamamen ücretsiz ve müşteri odaklı olan bu site HD film izlemek isteyenler için ideal olacaktır dizi ve film izlemenin en güzel yollarından bir tanesi bu platformdur.