Zonguldak'tan Teknofest'e katılacak öğrenciler Devrek İlçesi'nden yolcu edildi. Bursa'da 13-18 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali İHA yarışmaları finallerine katılmaya hak kazanan GÖKKURT KARAELMAS ekibi öğrenci velilerinin katılımıyla yolcu edildi.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; Ocak 2017 tarihinde hayata geçen ve Türkiye'nin milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmesi ve teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini temel hedefi olarak benimseyen Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye'nin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle düzenleniyor.

Okul Aile Birliği Başkanı Celal Keklik, "Okulumuzda yapılan bu çalışmanın başlangıcından bu güne kadar destek veren başta T3 Vakfı olmak üzere, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya'ya, Okul Aile Birliği Üyelerimize, Devrek Ticaret Odası Başkanlığına, Sadık Ayanoğlu, Celal Ulupınar, Cilas Kauçuk, Genç Yapı, Öcallar Petrol Ürünleri, Abdullah Oktay, Marka Market, Yalçınkaya Orman Ürünleri, Özgüç Kişisel Gelişim Kursu ve Murat Kuzlu'ya vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.