Teknofest Uzay Çalışma Grubu başkan ve ekibi İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher ve azalar biraraya geldi. Hüseyin Cevher ve gençler projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

"ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM"

İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher yapılan toplantı hakkında şu bilgileri verdi: "Teknofest Uzay Çalışma Grubu ile beraber neler yapabiliriz ne gibi yardımlarımız olur çok güzel fikir alışverişinde bulunduk. Ülkemizi emanet edeceğimiz bu gençlerin her zaman yanındayız. Teknofest çalışma gurubu Başkanı Berkay oğluma çok teşekkür ediyorum. Önceki çalışmada Türkiye 1'ncisi oldular. Cumhurbaşkanımızdan ödül aldılar. 2'nci çalışmada ise Allah'ın izniyle yine ödül alacağız. Bu çocuklarımızla gurur duyuyorum" dedi.

"ÇALIŞMALAR VE TOPLANTILAR HER CUMA DEVAM EDECEK"

İncivet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, "Bülent Ecevit Ünivirsitesi'nde okulların tamamlanmasına rağmen Teknofest öğrencileri çalışmalarına Zonguldak'ta devam edecek. Her Cuma günü yine gençlerle bir araya gelerek istişareler yapacağız, görüş alışverişinde bulunacağız, öğrencilere yönelik desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

ÖĞRENCİLERİN BABASI GİBİ

Öğrencilere babalık yapan Muhtar Hüseyin Cevher özellikle öğrencilere yönelik, öğretmenler, doktorlar ve halkla içiçe yaşıyor, onların dert ve sorunları ile yakından ilgileniyor. İnsanlara yakın olan Cevher hizmette de geri kalmıyor.