Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 7'nci haftasında deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maç öncesinde Kulüp Başkanı Süleyman Caner Teknik heyet ve futbolculara güvendiğini belirterek deplasmandan iyi sonuçla döneceklerine inandığını söyledi.

"DEPLASMANDAN İYİ SONUÇ BEKLİYORUZ"

Ligde oynadığımız son üç karşılaşmada iyi futbol oynamamıza rağmen son dakikalarda yediğimiz gollerle mağlup olduk. Çarşamba günü ise deplasmanda Kahramanmaraşspor ile oynayacağız. Bu maçtan mutlak galibiyet ile ayrılarak kötü gidişe dur dememiz gerekiyor. Bunun için oyuncularımız sahada elinden geleni yapacaklarından ve galibiyetle ayrılacaklarına yürekten inanıyorum. Teknik ekibe ve futbolcularımıza güveniyorum. Kötü gidişatımıza son vermemiz gerekiyor" dedi.

"KUPA MAÇLARI BİZİM İÇİN DE ÖNEMLİ"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasını değerlendirerek şunları söyledi: "Tüm takımlar için Ziraat Türkiye Kupası maçları değerlidir. Diğer takımlar gibi bizim içinde önemli bir turnuva. Seri başı olmamız nedeniyle Darıca Gençlerbirliği maçını kendi sahamız da oynayacağız. Özellikle Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi planlıyoruz. Bu maçlar takım içindeki futbolcuları da ayrı bir motive ediyor'' dedi.