29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta da düzenlenen çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 15 değişik spor branşında yarışlar düzenledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı spor etkinlikleri kapsamında Yüzme Şenliği düzenledi. Ancak Zonguldak'ta bulunan tüm okul ve kulüplere çağrı yapılmasına rağmen yüzme müsabakalarına yalnızca TED Zonguldak Koleji katıldı. TED Zonguldak Koleji yarışlara 17 sporcusu ile katıldı 37 ayrı yarışta yüzdüler. Yüzme Şenliği'ne TED Zonguldak Koleji de katılmasa, yarışlar iptal edilecekti. Sporculara yarışlar onunda madalyaları takdim edildi.

"SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

TED Zonguldak Kolelji'nden yapılan açıklama şöyle: "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yüzme Şenliği'ne Zonguldak'ta bulunan tüm okul ve kulüpler arasında sadece TED Zonguldak Koleji yüzücüleri katılmıştır. Cumhuriyet ve Atatürk'ün olduğu her platformda sonsuza kadar varolacağımızı tekrar haykırıyor, şenliğe katılan tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz"