Birinci Amatör Küme Merkez B Grubu'nun güçlü ekiplerinden Elvanpazarcıkpor Zonguldak Gençlik ile Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda karşılaştı. Haftaya 11 puanla üçüncü sırada giren Elvanpazarcıkspor, Cumartesi günü oynanan ve 1-1 biten Tersanespor-Karamanspor maçının ardından sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

Maça her iki takımda temkinli başlarken, 46'ncı dakikada Elvanpazarcıkspor'un beklediği gol Cumhur'dan geldi. Bu golün 3 dakika sonrasında Elvanpazarcık'tan Soner Harmankaya kırmızı kart gördü takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 70'nci dakikasında Cumhur bir kez daha sahneye çıktığı attığı frikik golü ile Elvanpazarcıkspor'u 2-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca Elvanpazarcıkspor sahadan 2-0 galip ayrıldı ve 14 puana yükselerek Tersanespor ile puanları eşitledi.

KAPTAN ALİ RIZA BOZKURT TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU

Elvanpazarcıkspor'un takım kaptanı, tecrübeli futbolcusu Ali Rıza Bozkurt maçta 1 asistin yanı sıra takıma frikik kazandırması ve bu frikiğin golle sonuçlanmasıyla galibiyette büyük pay sahibi olan futbolculardan birisi oldu.