Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig play-off maçlarını ikinci sırada tamamlayan Gelikspor ile Bölgesel Amatör Ligi Ereğli Belediyespor'un altında tamamlayan Devrek Belediyespor arasında oynanacak maçın tarihi ve saati açıklandı.

ASKF'DE TOPLANTI YAPILDI
Kritik maç öncesinde ASKF'de toplantı gerçekleştirildi. Maçı tarihinin ve maç saatinin yanı sıra iki takım taraftarlarının Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda nerelerde oturacağı gibi detayların görüşüldüğü toplantıya ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna, Taban Birlikleri temsilcileri, Kulüp temsilcileri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel katıldı.
Yapılan toplantının ardından daha önce 17 nisan olarak belirlenen play-out maçı hava şartları göz önünde bulundurarak 16 nisan 14-00'da oynanmasına karar verirdi. Müsabakada Devrek Belediyespor taraftarı kapalı tribünün sağ tarafında oturacak Gelikspor taraftarı ise sol tarafta oturarak takımına destek verecek.
KİM KAZANACAK?
Play-aut maçında Gelikspor ile Devrek Belediyespor arasında oynanacak maçın 90 dakikası berabere bitmesi halinde 15'er dakikalık uzatma devreleri oynanacak. Uzatmalar da berabere bitmesi halinde önümüzdeki sezon Zonguldak'ı BAL'da temsil etmeye hak kazanacak takımı penaltı atışları belirleyecek.