TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor Kırklarelispor'u taraftarının müthiş desteği ve futbolcuların arzulu ve hırslı futbolu galibiyetiyle devirdi.

Sezon başında bilet fiyatlarını 50 lira olarak belirleyen ve taraftarı tribünlerden küstüren yönetim, hatasından dönerek bilet fiyatlarını önce 10 liraya indirdi, ardından Kırklarelispor maçında taraftara biletleri ücretsiz dağıttı. Kapalı tribünleri tıklım tıklım doldurarak tribün liderlerinin de önderliğinde 90 dakika takımını destekleyen taraftarın galibiyetle büyük rolü oldu.

PROTOKOL DE DESTEK VERDİ
Zonguldak Kömürspor ile Kırklarelispor maçını Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İlçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ve 3 bine yakın taraftar izledi.

Zonguldak Kömürsporlu futbolcular da muhteşem taraftara arzulu ve hırslı futbolcuları ile yanıt verinde galibiyet kaçınılmaz oldu. Play-off mücadelesi veren Kırklarelispor'u 66'ncı dakikada Ercümen'in golü ile yenen Zonguldak Kömürspor'da taraftar ve futbolcular kenetlenince neler olabileceğini yönetim bir kez daha görmüş oldu.

TRİBÜN LİDERLERİNDEN TANER ARSLANTÜRK'TEN MAÇ SONU MESAJ:

Tribün liderlerinden Taner Arslantürk maç sonunda herkese teşekkür ederek şu görüşleri paylaştı: "Öncelikle çağrimiza kulak asip bugün stadyumu dolduran taraftarimizi cani gönúlden kutluyoruz herkes kendisiyle gurur duysun MAÇI BĪZ HEP BERABER ALDIK il diśindan gelen gurbetçi kardeşlerimiz ilçelerden gelen abilerimiz kardeślerimiz merkezde bizimle olan kardeşlerimiz hepinize sonsuz taşekkúrler biz isteyince oluyor HER ZAMAN HER YERDE ÜSTÜNE BASARAK DĪYORUM ZONGULDAKSPOR TAKIMININ EN BÜYÚK SERMAYESĪ ŞÜPESĪZ CEFAKAR TARAFTARDIR VE HEP ÖYLE KALACAKTIR almiş olduğumuz bu önemli 3 puan insallah güzel günlerin habercisi maçtan sonra gol sevincini góz yaşiyla şereflendiren futbolcu kardeşlerim teknik heyet sizlerede sonsuz tesekkurler yónetimin almiş olduğu ücretsiz stadyuma girme karari bugün önemli bir etken olduğunun kanatini kendiniz verin bazen para her sey deil bugun böyle oldu dağa iyi olcaktir inşallah biz her daim takimin yaninda olmaya beraberce devam edip yolumuza bakarak iyi işlerin altinda hep beraberce olacağiz inşallah Nesilden nesile ZONGULDAKSPOR iyiki varsin şehirin en değerlisi olma özelliğin her zaman en önde olcaktir galibiyet herkes armağan olsun sonsuz selamlar KARAELMAS DĪYARI EMEĞIN BAŞKENTĪ"