TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü 15.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda sezonun son maçında Ispartaspor'u konuk edecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM, MAÇ SAATİ BEKLENİYOR

Kırmızı-lacivertli ekip Ispartaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı ve 3-2 kaybettiği Tarsus İdmanyurdu maçını tamamen unutan Zonguldak Kömürspor, prestij maçı olarak baktığı Ispartaspor maçının da hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde Fener Sahası'nda hafta boyunca yaptığı idmanlarla maçın teknik-taktik analizini yapan kırmızı-lacivertli ekipte moraller yerinde.

MAÇIN ÖNEMİ ÇOK FARKLI

Ispartaspor'un play-off yolunda puan kaybına tahammülü yok, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise maçı prestij için çıkacak. Elmas, Ispartaspor ile oynanan ilk maçta rakip futbolcu ve teknik heyetin yaptığı çirkeflikler ve kaleci Egemen'e yönelik yapılan darp nedeniyle Cumartesi günü oynayacağı maça büyük önem veriyor.

Hafta boyunca futbolcular diğer maçlardan daha çok farklı bu maça hazırlanıyor. Kendilerine ve takım arkadaşları Egemen'e yapılanları kabullenmeyen futbolcular takım halinde Ispartaspor maçında alacakları galibiyetle en büyük cevabı sahada verecek.

TARAFTARLAR ISPARTA MAÇI İÇİN KENETLENDİ
Zonguldak Kömürspor'un en büyük gücü olan taraftarı da futbolcular gibi maça ayrı bir önem veriyor. Sosyal medyadan yaptıkları duyurular ile tüm taraftarları maça davet eden tribün liderleri Isparta'da yapılanları unutmadı. 90 dakika boyunca Karaelmas Kemal Köksal'ı tezahüratlarıyla cehenneme çevirmeye hazırlanan taraftarlar kulübe ceza gelebilecek hareketlerden de uzak duracak. Hem kulübü koruyacaklar, hem de futbolcularının hakkını savunup destekleyecekler.

MHK MAÇA RAMAZAN KELEŞ'İ ATADI

MHK bu maçta Trabzon Bölgesi Klasman hakemlerinden Ramazan Keleş'e düdük verdi. Keleş'in yardımcılıklarını ise Zafer Gayretli ve Volkan Kaan Topal yapacak. Maçın 4'üncü hakemi olarak ise Sinan Dereli görevlendirildi.