Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Kozlu Belediyepor'da antrenör Turan Altıntaş istifa etti.

Yıllarca mücadele ettiği 3'üncü ligin ardından amatör kümeye düşen Kozlu Belediyespor son olarak 6 yıl önce Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmiş ve lige veda etmişti.

Kozlu Belediyespor yönetimi yeni bir yapılanma yaparak takımın başına sezon öncesinde Turan Altıntaş'ı getirip yönetim ve teknik heyet işbirliği ile güçlü bir kadro kurulmuştu. İlk etap maçlarını namağlup lider tamamlayan Kozlu Belediyespor play-off maçlarında ise Gelikspor ile müthiş mücadele sonunda ikili averajla şampiyonluğa ulaşarak 6 yıl sonra tekrar Bölgesel Amatör Lige çıkmayı başardı.

TURAN ALTINTAŞ KOZLU TARİHİNE ADINI YAZDIRDI
6 yıl sonra Kozlu Belediyespor'u BAL'a çıkarma başarısı gösteren ve adını Kozlu Belediyespor tarihine yazdıran Turan Altıntaş şampiyonluk kupasını yardımcıları, futbolcular ve yönetim ile birlikte kaldırmasının gururunu yaşadı, yaşattı.

ŞOK İSTİFA KARARI ÜZDÜ
Kozlu Belediyespor ile son kez kupa ve ekibi ile birlikte poz veren başarılı teknik adam Turan Altıntaş istifa kararı aldı, yönetime istifasını sundu. Altıntaş'ın istifası ise camiada üzüntü ile karşılandı.

Turan Altıntaş'ın bundan sonra Sarayspor'a daha çok ağırlık vermesi bekleniyor.