Zonguldak amatör futbolun köklü kulüplerinden Kurtgücüspor maddi imkansızlıklar nedeniyle futbol şubesini kapatarak 2021/2022 futbol sezonuna katılamamıştı.

YENİDEN DİRİLECEKLER

Yeniden yapılanma içine giren Kurtgücüspor futbol şubesini açarak 2022-2023 futbol sezonunda 2'nci Amatör Küme'den başlamayı planlıyor.

DESTEKLER GELMEYE BAŞLADI

"SUSKUN" LAKAPLI GÖKSEL ÜNDEŞ'TEN FORMA

Kurtgücüspor'un yeniden ayaklanıp, yeniden dirilebilmesi, yeniden eski günlerine dönebilmesi için camiadan da destekler gelmeye başladı.

Kurtköyü sakinlerinden "Suskun" lakaplı Göksel Ündeş kulüp için forma yaptırarak destek oldu. Göksel Ündeş ve diğer destekçilerin katkısı Kurtgücüspor'a cesaret verdi, Kurtgücüspor yönetimi ise yeniden kurulmak için hamle yaptı.

Kurtgücüspor yönetimi ise Göksel Ündeş'e teşekkür ederek iş hayatında başarı temennisinde bulundu ve şu açıklamayı yaptı: "Kurtköyü'nde ikamet eden efendiliğiyle bilinen, "Suskun" lakabıyla tanınan Göksel Ündeş kulübümüz için özel forma yaptırarak destekte bulunmuştur. Kendilerine teşekkür eder, iş hayatında kazasız belasız çalışmalar dileriz"