Kamuoyunda tanınan eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları ve mevcut ilçe başkanlarından katılımların olacağını belirten Yavuz Erkmen "250 kişi partimize katılıyor" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'in açıklaması şöyle:
"Biz vatandaşlarımızla diyaloglarımızı en düzgün şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Ziyaret ediyoruz onların sorunlarını tespit edip çözüm noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir taraftan da bir aile olarak büyüme taraftarıyız. Geldiğimiz noktada da bunu başarmış sayılırız. İlk seçimde %10 barajını aşmıştık, bütün anket çalışmalarına baktığımızda %20'lerin üzerine çıkan bir İYİ Parti ile karşı karşıyayız.Teşkilatın iyi çalışması ve Genel Başkan Meral Akşener'e olan güven olarak tanımlayabiliriz. Bizim bir iddiamız var, Türkiye'de birinci parti biz olacağız. Türkiye'yi de biz yöneteceğiz. Biz de bu anlamda Zonguldak'ta üye sayılarımızı çoğaltmaya ve teşkilatlarımızı büyütmeye çalışıyoruz. Kamuoyunda bilinen bilinmeyen isimleri partimize olan teveccühlerini lehimize çevirmeye çalışıyoruz. Partimize yeni katılan isimler var. Bir hafta on gün içinde yine yeni katılımlar olacak. İçlerinde eski belediye başkanlarımız, ilçe başkanı arkadaşlarımız, mevcut İlçe başkanları gibi arkadaşlarımız bir çok isim aramıza katılacaklar. İYİ Parti olarak Türkiye'de makulü savunan bir partiyiz. Kavgadan uzak, şu anki ülkenin gidişatından memnun olmayan, ülkenin geldiği ekonomik durumdan memnun olmayan herkesi İYİ Parti çatısı altında siyaset yapmaya ve İYİ Parti'yi iktidara taşımak adına davet ediyoruz. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla çok daha iyi hale geleceğiz, sürpriz isimler olacak.
Aramıza gelecek isimler arasında kamuoyunca tanınan isimler var, bir de siyasete yeni başlamış ve daha yeni yeni siyasete ısınan isimler var. Biz yine nereden bakarsak 250 kişi yeni üye yapacağız. Bu arkadaşlar için bir tören hazırlayarak rozet takacağız. Birinci parti iddiamız olduğu için partilerin alacağı oy sayısında da bir dağılım olacak. Bizim niyetimiz diğer partilerden daha çok oy alarak en az iki milletvekilini biz alacağız. Seçimlerde ülke genelinde de en fazla milletvekili almayı hedefleyen parti biziz."