Devrek Belediyespor'un takım kaptanı tecrübeli futbolcu Kadir Pekmezci takımın başarısında önemli rol oynuyor. 36 yaşında ve 1.80 boyunda tecrübeli futbolcu Almanya'da futbola başladı ve çeşitli kulüplerde oynadıktan sonra 2009-2010 futbol sezonunda Hacettepe'ye transfer oldu. Ardından Sivasspor, Antalyaspor, Boluspor, Elazığspor gibi takımlarda forma giydikten sonra son olarak geçtiğimiz sezon Elazığspor'da futbol oynamıştı.

DEVREK'E TRANSFERİ SES GETİRDİ

Tecrübeli futbolcu Kadir Pekmezci 2021-2022 futbol sezonunda ise memleketinin takımı Devrek Belediyespor'a transfer. Kadir'in Devrek'e transferi ise ülkene gündem olmuştu. Sezonun ilk dört haftasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Devrek Belediyespor'da teknik heyet değişiminin ardından tecrübeli futbolcu Kadir Pekmezci de devreye girerek takım arkadaşlarıyla tecrübelerini paylaştı, onları zorlu maçlara motive etti.

Devrek Belediyespor 5'nci hafta itibarıyla üst üste aldığı 4 galibiyetle zirveye ortak oldu, 19 puanlı lider Silivrispor'un ardından ilk yarıyı 17 puanla ikinci sırada bitirdi.

Kadir Pekmezci tecrübesi ve kalitesiyle ikinci yarı da Devrek Belediyespor'un güvendiği isimlerin başında geliyor. Taraftarın da sevgilisi haline gelen Kadir Pekmezci takım arkadaşlarına her fırsatta özgüven aşılıyor.