Türkiye genelinde bir çok takımında mücadele edeceği Oturarak Voleybol Süper Lig maçları 23-26 Haziran tarihleri arasında Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'de oynanacak.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Oturarak Voleybol Süper Lig final müsabakalarının Ereğli'de yapılacağını da belirterek şunları söyledi: " 2021-2022 Oturarak Voleybol Süper lig final müsabakaları 23-26 Haziran 2022 tarihlerinde Ereğli'de Ereğli Spor Salonu'nda Kulüp takımımızın da katılımlarıyla yapılacaktır. Tüm Sporsever halkımızı bu salona destekleri için bekliyoruz.

İyi insan- iyi sporcu - iyi vatandaş ilkesi ile tüm çalışmalarımız ve faaliyetlerimizle bölgemiz ve ülke sporuna gençler kazandırmaya çalışıyoruz ve başarıyoruz.

Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü, Salon Sporları Koordinatörlüğü tarafından organizasyonu yapılan Spor Okulumuz 2019 Kasım ayından beri Basketbol ve Voleybol branşlarında bugüne kadar faaliyetlerine kış ve yaz okulu olarak devam etmektedir. Spor okullarımız ile sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunuyoruz"