Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan Zonguldakspor'da 30 Haziran tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda adaylığını koymayan Zonguldakspor eski kulüp başkanı Süleyman Caner'de Zonguldakspor tribün liderleri ve yönetim kurulu üyeleri tarafından büyük bir vefa örneği gösterildi.

8 yıl Zonguldakspor Kulüp Başkanlığı yapan ve bu süre içinde yaşadığı 2 şampiyonlukla kulübü amatör kümeden 2.lige kadar çıkarma başarısı gösteren Süleyman Caner aynı zamanda en çok şampiyonluk yaşayan kulüp başkanı olarak tarihe adını yazdırdı.

PLAKET VERDİLER, VEFA GÖSTERDİLER
Zonguldakspor tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı, Taner Arslantürk ve Bora Amasralı Süleyman Caner için yaptırdıkları özel plaketi bürosunda ziyaret ederek çiçekle birlikte takdim ettiler.

Öte yandan Zonguldakspor yönetim kurulu üyeleri Murat Cüntay ve Güray Topal da Başkan Caner'in hizmetlerinden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür plaketi takdim ettiler.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner bu vefa karşısında duygulanarak jestlerinden dolayı hem tribün liderlerine hem de yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.