Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk Zonguldak Belediye meclisi tarafından Zonguldak Kömürspor ve Zonguldak Belediyesi'nin sosyal işlerinde kullanılmak üzere kiralanması gündeme gelen 43 kişilik otobüs oylamasında 3 CHP'li Belediye Meclis Üyesi'nin oylama sırasında salonu terk etmelerine tepki göstermiş ve basın açıklaması yaparak konuyu kamuoyu ile paylaşmıştı.

CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat ise Şükrü Öztürk ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a bu açıklamaların ardından büyük tepki göstererek sert açıklamalarda bulunmuştu.
Pulat, Şükrü Öztürk'ü Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın basın danışmanlığını yapmakla suçlayarak tepkisini dile getirmiş, Zonguldak Kömürspor'a bugüne kadar CHP'li Belediyenin çok katkı ve destek verdiğini açıklamıştı.
ŞÜKRÜ ÖZTÜRK'DEN CHP'NİN AÇIKLAMALARINA YANIT GELDİ
CHP İl Başkanı Murat Pulat'ın bugün yaptığı basın açıklamasının ardından Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk de Kulüp Binası'nda basın toplantısı düzenledi.
Şükrü Öztürk, Murat Pulat'a yanıt vererek ana başlıklarla şunları söyledi: "Bugün Zonguldak CHP il başkanı Murat Pulat beyefendinin basın açıklamasında sorduğu sorulara cevaben basın açıklamasıdır" dedi.
"ZONGULDAK SAYEMDE CHP'NİN BİR İL BAŞKANI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ"
Öztürk "Öncelikle tüm spor kamuoyu benim Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü olduğumu belirtmek istiyorum. İyi ki böyle bir açıklama yapmışım. Sayemde Zonguldak halkıda CHP'nin bir İl Başkanı olduğunu öğrenmiş oldu bundan dolayı mutluyum." dedi.
"BUGÜNE KADAR KİMSENİN SUFLÖRÜ OLMADIM"
Öztürk "Bugüne kadar kimsenin suflörü olmadım olmamda Murat Pulat bunu bilmiyorsa beni tanıyanlara sorabilir.
Ayrıca önceki belediye başkanımız sayın Muharrem Akdemir'in kulübümüze verdiği destekleri inkar etmediğimiz gibi canlı yayında ve basında her zaman başkanımızdan övgüyle bahsedip teşekkürlerimizi iletmişizdir" dedi.
"VERDİĞİM KATKILARI TANIDIKLARINA SORABİLİR"
Öztürk, "Şahsımın katkılarına gelince bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum ve beraber yöneticilik yaptığımız eğer varsa tanıdığı yönetici onlara sorabilir. Şükrü Öztürk ün bu kulübe katkısı nedir diye" dedi.
"HEDEF SAPTIRAN KENDİSİDİR"
Öztürk, "Kendi ifadesinde de belirttiği üzere Meclis ilk toplantısında ve komisyonda oy birliği ile geçen bu madde neden son oylamada fire vermiştir. Bunu sorgulamak yerine hedef saptıran kendisidir"
Bu basın toplantısını hangi kafa ile yaptığımı sormuş sayın Başkan. Burada kafa olarak neyi kastetmiş bilmiyorum ama sağlığımın yerinde olduğunu ve alkollü olmadığımı bilmenizi isterim."
"O GÜN DE MUMURDUM, BUGÜN DE MEMURUM"
Öztürk, "Memur kimliğime gelince nasıl Muharrem Akdemir başkanımızı övdüğümüz zaman memursak şimdide memurum memur olmam Zonguldak Kömürspor'un menfaatlerini koruyamayacağım anlamına gelmez.
Bu vesile ile basın bildirisinde şahsıma 'utanmaz' ve 'hadi ordan' diye hitap eden bir il başkanının üslubu manidardır. Bu kelimeleri kendisine yakıştıramadığımı bildirim" dedi.
"TEK DERDİMİZ ZONGULDAK KÖMÜRSPOR"
Öztürk, "Tek derdimizin Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor olduğunun bilinmesini isterken asla ve asla siyaset yapmak gibi bir niyetimizin olmadığını, bu kulübe ve şehre katkı veren herkesin övgüyü hakettiğini köstek olanlarınsa eleştirilmesi gerektiğini saygılarım bildiriyorum" dedi.

hadi-oradan-nankor-chpye-satasmaktan-utanmadi
'Hadi oradan nankör: CHP'ye sataşmaktan utanmadı'
3-chpli-salonu-terk-etti-buyuk-tepki-geldi
3 CHP'li salonu terk etti, büyük tepki geldi