Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Zonguldak il geneli ziyaretleri kapsamında AK Parti İl Başkanlığı binasını ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, partilileri selamlayarak belediye başkanlarının ihtiyaçları ile ilgili hazırlanan dosyaları kabul etti.

İl Başkanı Zeki Tosun Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na 'Hoşgeldiniz' diyerek teşekkür etti.
Bakan Kasapoğlu'nun Zonguldak'a spor yatırımları için geldiğini ifade ederek Bakan Kasapoğlu'nun Zonguldak'a yaptığı spor yatırımları için teşekkür etti.

Bakan Kasapoğlu, AK Parti İl Başkanlığı binasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Bizi ziyaretlerimiz boyunca takip eden Zonguldak basınına çok teşekkür ediyoruz enerjilerine hayran olduğumu da ifade etmek isterim. Ülkenin başta olmak üzere bugünkü yaptığımız çalışmalarda ilçelerimiz başta olmak üzere Zonguldak için yapılacak tüm yatırımlara Hayırlı olsun diyoruz Zonguldak spor bakımından son 19 yılda büyük atılımlar gerçekleştirdi. Tabii ki bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek bugün Zonguldak ziyaretinde yapılacak yatırımlarla ilgili müzakere ettik spor anlamında zongulda daha da yukarılara taşıyacak yatırımlar hedefliyoruz birlikte Omuz Omuza yürüyeceğiz."

Bakan Kasapoğlu konuşmasının sonunda AK Parti'nin kuruluşunun 19 yıldönümünü kutladı.