Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Beykoz maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Eflatunlar ilk maçta Çilimli Belediyespor'a 3-0 yenilirken, ikinci haftası ise aynı skorla Kilimli Belediyespor'u 3-0 yenmiş ve moral bulmuştu.

Ereğli Belediyespor'dayönetim zorunlu bir açıklama yaptı. Ereğli Belediyespor'un maç yayınları konusunda sosyal medyada kulüp ile ilgili bazı söylentilerin çıktığını açıklayan yönetim konuya açıklık getirdi.

Ereğli Belediyespor Kulübü'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Son günlerde bazı sosyal medya mecralarında 2021-2022 Futbol sezonunda takımımızın maçlarının yayını ile ilgili olarak çeşitli söylentiler gündeme gelmiştir.

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü olarak bu açıklamayı yapmayı gerekli görüyoruz: Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübümüz tarafından 2021-2022 Futbol sezonunda herhangi bir yayın ve medya kuruluşu ile ilgili olarak maddi bir anlaşma yapılması söz konusu değildir. Bu konudaki söylentiler ve yorumlar tamamen asılsızdır"