Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, Beden Eğitimi öğretmeni Uğur Kapan, ile Büşra (Gül) Kapan, 5. Kez aldıkları düğün tarihi ardından dünya evine girebildiler.
Cemile-Murat Kapan çiftinin çocukları Uğur ile Nilgün-Mehmet Gül çiftinin kızı Büşra, Eylül 2019 nişanlanarak evlilik hazırlıkları yapmaya başladılar.
Aldıkları ilk düğün günü gelmeden ülkede koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sosyal faaliyetlerin kısıtlanması gençlerin de düğünlerine yapmalarına engel oldu.
Daha sonraki süreçlerde; zaman zaman tedbirlerin kaldırılmasına yönelik gelişmelerle birlikte 3 kez daha düğün tarihi belirleyen çiftin istekleri, salgının önüne istenilen düzeyde geçilememesi nedeniyle her seferinde ertelendi.
BEŞİNCİ KEZ OLDU!
Dört kez aynı nedenle sorun yaşayan Büşra ile Uğur, ülkedeki salgın ve tedbir gidişatını da göz önüne alarak bu kez düğün günü olarak 3 Temmuz'a belirlediler.
Gelişmelerin normal gitmesiyle birlikte; alınan tarihte Sevgi, Barış, Dostluk Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğünde, genç çift, davetlilerin alkışları ile salona çıkmasının ardından, Damat Uğur, Gelin Büşra'nın duvağını açarak alnından öptü.
Daha sonra ilk danslarını yapan çifte, davetliler de eşlik edince, düğündeki eğlence de başlamış oldu.
Mutluluk ve heyecanları yüzlerine vuran Büşra ile Uğur Kapan, kestikleri Düğün pastasından da bir birlerine ikram etmekten geri kalmadılar.
Zaman zaman eğlencenin doruğa çıktığı gecede önce ağabey Hasan Kapan, ardından da baba Murat Kapan omuzlarını alarak çaldıkları davul ile Orkestra Kervan ekibine eşlik etti.