Hızlı alt yapısı, kullanıcı dostu ara yüzü ve 7/24 ulaşılabilir olmasıyla kullanıcılarına alım-satım işlemlerini en hızlı şekilde ve kolayca gerçekleştiriyor. Müşteri odaklı platformu sayesinde, kullanıcılarının en iyi şekilde hizmet almalarını sağlıyor. Uzman kadro desteğinin yanında; ilk günden bu yana güvenirliğini hiç kaybetmeden bu günlere gelmeleri de takdiri hak etmektedir.

Sektörün önemli fuarlarından biri olan Expo Dubai 2022 Fuar'ında Skybitpro Crypto'da yerini aldı. 16-17 Mart tarihlerinden düzenlenen bu etkinlikte birbirinden değerli, öncü firmaların yer aldığı etkinliğe katılmaları; yaptığı işi ne kadar doğru yaptığını gözler önüne sermektedir.

Bu güzel etkinlikte Skybitpro Crypto olarak, yeni kullanıcılara buluşmanın heyecanı ve merak edilenleri cevaplama arzuları da dikkatlerden kaçmadı. Fuarın yıldızlarından biri olduklarını söyleyebiliriz.

İleriki yıllarda gerçekleşecek olan bu büyük fuarlarda da adından söz ettireceğinin sinyallerini şimdiden verdi desek yanlış olmaz.

Skybitpro 2020'de Müşteri Destek Ödülü Aldı

Skybitpro Crypto, dünyanın en saygın organizasyonlarından Contact World'a Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde ''En İyi Müşteri Destek" kategorilerinde 2020 yılında birinci oldu.

Müşteri memnuniyeti odaklı değerlendirmenin yapıldığı bu değerlendirmede, 2020 yılında gerçekleştirdiği hizmetler bu ödüle laik görüldü. Birçok değerli markanın değerlendirildiği oylamada böyle bir ödül kazanmak bence tebriği hak etmektedir.

Verdiği hizmetlerin karşılığını bu güzel ödülle alan Skybitpro Crypto değerli kullanıcılarına teşekkür etmeyi unutmadı.

Pandemi döneminin hayatımıza yarattığı değişiklikler birlikte kullanıcı memnuniyetinin öneminin bu denli artmasını yakından takip eden ve kullanıcıları için gelişmeye devam eden Skybitpro, bir sonraki yıllardaki ödüllerdeki birincilik yarışında da iddiasını verdiği hizmetlerle sürdürecek gibi. Yıllar bize neler gösterecek, bekleyelim ve görelim.

Skybitpro 2021'de En Hızlı Emir İletimi Ödülü Aldı

Skybitpro Crypto, dünyanın en saygın organizasyonlarından World Center 2021 Ödül Töreni'nde ''En Hızlı Emir İletimi" ödülünün sahibi oldu.

Hızlı alt yapısı, müşteri odaklı ara yüzü ve 7/24 ulaşılabilir olmasıyla kullanıcılarını memnun etmeyi ilk günden beri görevi haline getiren Skybitpro, 2021 yılında böyle bir ödüle laik görülmesi pek tesadüf sayılmaz.

Pandemi döneminin hayatımıza yarattığı değişiklikler birlikte kullanıcıların eylemleri bekleme sürelerinin kısaldığını yapılan araştırmalarda göstermektedir. Artık bir durumun ilgimizi çekmesi için ona sadece 2-3 saniye verdiğimizi veriler kanıtlamaktadır. Hal böyle olmuşken kullanıcılarına en hızlı hizmeti verebilmek için en hızlı alt yapıyı geliştirmek gerekmektedir. Bu ödülü almasıyla beraber kullanıcılarına ne kadar iyi hizmet sağladıklarını gözler önüne serdiler.

''Siz değerli kullanıcılarımıza bu ödülü almamızda bize destek oldukları için teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz. Her zaman söylediğimiz gibi biz sizlerle daha güçlüyüz. Karşılıklı duyduğumuz bu güven duygusunun hiçbir zaman kaybolmaması dileğiye...'' sözleriyle de ödül konuşmasını tamamlayan Skybitpro ailesiyle yeni ödül törenlerinde görüşmek üzere.

Ödüllü Kripto Para Borsası Skybitpro Artık Türkiye'de

Yıllardır beklenen an artık geldi! Ödüllü kripto borsası Skybitpro artık Türkiyede! Kaldıraçlı kripto para alım-satım işlemleri yapan her kullanıcının mutlaka adını duyduğu ve dünyada çok geniş kitlelere ulaşmış olan Skybitpro artık ülkemizde de hizmet vermeye başlayacak.

Skybitpro Blockchain Teknolojileri Müdürü John Henry Bogan "Türkiye'deki potansiyelin farkındayız. Tüm teknolojik altyapımızla yatırımcılarımıza kesintisiz destek verebilmek için hazırız." İfadelerini kullandı. Artan bu potansiyel ve kullanıcılarda eksik olan güven duygusunu en iyi şekilde karşılayacaklarını da sözlerine ekledi.

2019 yılından itibaren faaliyet hayatına devam eden Skybitpro, Türkiye pazarında da söz sahibi olmak istediklerini konuşmalarında belirttiler. Bu gelişmelerle birlikte dengeler nasıl değişecek merakla bekliyoruz.