Devrek Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği 31.Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali 4. gününe ünlü sanatçı Sinan Özen'in konseri damga vurdu.

Devrek Cumhuriyet Alanı'nda yapılan konseri, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt başta olmak üzere binlerce vatandaş izledi. Vatandaşlar Sinan Özen'in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik etti. Sinan Özen, kültür ve sanata verdiği değer nedeniyle Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'a teşekkür etti.
20 yıl sonra Devrek'e gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Sinan Özen,
"Devrek'te çok güzel ağırlandık, bunun için başta Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt bey'e ve Devreklilere çok teşekkür ediyorum. Bugün belediye tarafından yeni oluşturulan Kent Müzesi'ni gezdim. Orada herşey çok güzeldi, bütün Devrek halkının ve dışarıdan gelen misafirlerin Kent Müzesi'ni ziyaret etmesini, görmesini arzu ederim. Orada geçmişten günümüze tarihten bir yolculuk var." ifadelerini kullandı.
Konser sonunda Sinan Özen'e teşekkür ederek plaket ve Devrek Bastonu hediye eden Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, "Bizi kırmayarak ilçemize gelen, festivalimizi onurlandıran ve halkımızla buluşan değerli sanatçımız Sinan Özen'e halkımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.