Zonguldakspor son yıllarda mücadele ettiği rakiplerinin tek tek 1.lig ve Süper Lig'e çıkması kırmızı-lacivertli ekipte karamsarlık yaratsa da son günlerde kırmızı-lacivertli ekip için planlanan projeler camiada heyecan yarattı. Camia "Şimdi sıra Zonguldakspor'da" yorumlarını daha şimdiden yapmaya başladı.

Zonguldakspor yıllardır 1.Lig ve Süper Lig'e çıkmanın hesaplarını yapıyor, hayallerini kuruyor. Ancak maddi kriz ve imkansızlıklar her sezon hedefler hayalden öteye gitmiyor.

RAKİPLER ÜST LİGLERDE, ELMASYERİNDE SAYIYOR
Zonguldakspor'un 2.Lig'de mücadele ettiği rakiplerinden, Altay, Fatih Karagümrük, Erzurumspor, Menemen Belediyespor, Manisa FK, Kocaelispor, Samsunspor, İstanbulspor, Tuzlaspor, Bandırmaspor, Keçiörengücü gibi takımlar 1.lig ve Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi, Zonguldakspor maddi kriz nedeniyle 2.Lig'de yerinde sayıyor.

YENİ PROJELER UMUTLANDIRDI

Zonguldakspor için son günlerde yaşanan gelişmeler ve Salih Demir'in girişimleri Zonguldakspor camiasını umutlandırdı. Rödovans sahalarının yanı sıra ÇATES ve EREN Enerji'nin de devreye girmesiyle kömürün tonundan kesilecek paranın yanı sıra her ay bin lira verecek olan üst düzey üyelerin oluşturulmasıyla birlikte Zonguldakspor yılda yaklaşık 4 milyon lira parayı kasasına koyacak. Bu gelişmeler ise taraftarları ve camiayı şimdiden heyecanlandırdı.

ŞİMDİ SIRA ZONGULDAKSPOR'A GELDİ

Son 7 yılda yaşanan şampiyonluklarla önce 3.Lige çıkan ardından da 2.lige çıkan Zonguldakspor bu başarıları az para ve bütçelerde yaptı. Yeni projelerle birlikte yeni dönemde kasaya 4 milyon lira para girmesi halinde ise Zonguldakspor gözünü 1.Lig'e dikecek. Zonguldakspor da önümüzdeki dönemlerde tek tek üst liglere çıkan rakipleri gibi lig atlamaya başlayacak. Şimdi sıra Zonguldakspor'a geldi.

BUCASPOR 15 MİLYON HARCADI 2.LİG'E ÇIKTI

2020-2021 sezonunda 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Bucaspor takımının bu sezon yaklaşık 15 milyon lira harcadığı öğrenildi. Bu bütçeye rağmen sezonu Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir'in çalıştırdığı Diyarbekirspor 68 puanla şampiyon oldu. Bucaspor ile Play-off maçlarının ardından 2.Lig'e çıkabildi.

Az paralarla çok iş yapabilen Zonguldakspor'da önümüzdeki dönemle projelerin hayata geçirilmesi halinde kasaya girmesi beklenen 4 milyon ve TFF'den gelecek paralarla birlikte planlı kadro oluşturulup şampiyonluk hesapları yapma fırsatı bulacak.