Zonguldak Kömürspor'un sahasında Karacabey Belediyespor'a yenilmesi camiada büyük bir üzüntü yaşattı. Yönetimin sezon öncesi ve devre arasında yaptığı yanlış transferler takıma hiçbir katkı vermezken, teknik heyetin de eli kolu bağlı. Tribün liderleri ise sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarla Şenol Demir ve takıma güvendikleri mesajını verdi.

BİLET FACİASI TRİBÜNLERİ VURDU

Yönetimin sezon öncesinde bilet fiyatlarını 50 lira olarak belirleyip taraftarı küstürmesi tribün desteğini de olumsuz etkiledi. Hatadan dönüldü, son 2 haftadır biletler 10 lira. Ancak gönüller kırıldı, taraftar küstü, tribüne artık geliyor.

25 puanla 15'nci sırada bulunan Zonguldak Kömürspor'un tribün liderleri takımı iç ve dış sahada desteklemeye devam ederken, Karacabey maçında tribünlerin neredeyse boş olması da tribün liderlerini üzdü.

KADRO BU, SIKSAN DAHA FAZLASI ÇIKMAZ

Zonguldak Kömürspor yönetimi sezon öncesinde yanlış teknik adam, yetersiz transferlerle başladı. İlk 3 maçta "0" puan. Cafer Aydın gitti, yerine Şenol Demir geldi. İlk 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik geldi. Devre arasında Teknik Heyetten transfer raporları geldi, yönetim o transferleri yapmadı, yapamadı. Sonuç bu kadro bu lig için yetersiz. Saysanız sezon başından bu bugüne kim ön plana çıkıyor diye, Sinan Ören, Hakan Çevik, Emre Kara... Zaman zaman 2-3 kişi daha sayabilirsiniz başka da yok.

FUTBOLCULAR İYİ NİYETLİ

Kırmızı-lacivertli formayı giyen futbolcular iyi niyetli. Sahada mücadele üst düzeyde olmasına rağmen kalite ve yetenek de bir yere kadar. Ancak Karacabey maçında ne kalite ne de mücadele vardı. Zonguldak Kömürspor'un kadro kalitesi yetersiz. Teknik heyet ne kadar sıksa bundan fazlası çıkmaz. Mücadele ve formanın ağırlığı bazı maçlarda fark yaratıyor, o kadar.

SEZON SONUNA KADAR DESTEĞE DEVAM
Artık transfer dönemi bitti, mevcut kadro bu. Bu kadroyu futbolcular kendileri kurmadı. Teknik Direktör Şenol Demir mevcut kadronun üzerine geldi. Devre arasında transfer istedi, yönetim almadı, alamadı. Olan olmuş. Bugünden itibaren sezonun son maçına kadar camia olarak Teknik Direktör Şenol Demir ve kırmızı-lacivertli forması sırtına geçiren futbolculara destek vermek gerekiyor. Onlar da çıkıp sahada terinin son damlasına kadar formanın hakkını verecektir. Gerisi hakemlerin düdüğüne ve futbolun adaletine kalmış.