TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü deplasmanda Tarsus İlçe Stadı'nda 15.007da play-off mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Zonguldak Kömürspor bu maçın hazırlıklarını hafta boyunca Fener Sahası ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanlarla tamamladı. Takımın küme düşme tehlikesi bulunmaması nedeniyle oldukça keyifli geçen idmanlarda Teknik Direktör Şenol Demir yine de disiplini elden bırakmadan Zonguldak Kömürspor'a yakışır bir mücadele istediğini her fırsatta futbolcularıyla paylaşıyor.

TAKIM CUMARTESİ SABAH KENTTEN AYRILACAK
Zonguldak Kömürspor Cumartesi sabah saatlerinde kentten ayrılarak Tarsus'a puan yada puanlar için gidecek. Kırmızı-lacivertli ekipte geçtiğimiz hafta 24 Erzincanspor maçında sarı kart görerek 4 karta ulaşan ve cezalı duruma düşen Eyüp Akcan Tarsus İdmanyurdu deplasmanında forma giyemeyecek.

TARSUS PLAY-OFF POTASINDA

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un rakibi Tarsus İdmanyurdu 52 puanla haftayı 3'üncü sırada play-off barajının içinde giriyor. Zonguldak Kömürspor ise stresten uzak haftaya 38 puanla 13'üncü sırada giriyor.

MAÇI İSTANBULLU HAKEM YÖNETECEK
MHK bu maça İstanbul Bölgesi Klasman hakemlerinden İlker Yasin Avcı'ya görev verdi. Avcı'nın yardımcılıklarını ise Süleyman Yavaşoğlu ile Şenol Bektaş yapacak. Maçın 4'üncü hakemi olarak ise Sercan Yılmaz açıklandı. İlker Yasin Avcı bugüne kadar Zonguldak Kömürspor'un 4 maçını yönetirken bu maçlarda Zonguldak Kömürspor 1 galibiyet, 3 yenilgi aldı. İlker Yasin Avcı yönettiği 58 maçta 322 sarı kart, 21 de kırmızı kart gösterdi.