TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor sezon başından buyana ligde zor günler geçirdi, küme düşme potasının yakınlarında sezonu geçiren ligde rahat nefes alabilmesi için 1922 Konyaspor deplasmanında galibiyet parolasıyla gitti.

Çarşamba günü deplasmanda erteleme maçında Pazarspor ile karşılaşan ve 2-1 önde götürdüğü maçtan 2-2'lik sonuçla ayrılan Zonguldak Kömürspor, Konya deplasmanına umutlu gitti.

HAYAT VEREN GOL 62'DE HAKAN'LA GELDİ

temkinli başlayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz ilk yarısı 0-0 biten maçın 62'nci dakikasında penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen takım kaptanı Hakan Çevik takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Zonguldak Kömürspor skor üstünlüğünü 90 dakika koruyarak sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

BU SONUÇ ELMAS'I KÜMEDE TUTTU

Zonguldak Kömürspor bu galibiyetle 38 puana yükselerek matematiksel olarak da ligin bitimine 3 hafta kala kümede kalmayı başardı. Küme düşme potasında bulunan 1922 Konyaspor 29 puanda kalırken Akhisar Belediyespor sahasında Kırklarelispor ile 0-0 berabere kalarak 30 puana çıktı. Konya ve Akhisar'ın ligde 2'şer maçı kaldı, Zonguldak Kömürspor son 3 maç daha oynayacak.

Ligin geri kalan bölümünde Eskişehirspor'dan sonra Pazarspor, Akhisar Belediyepor ve 1922 Konyaspor'dan 2'si küme düşecek.

SOYUNMA ODASI ADETA YIKILDI
Zonguldak Kömürspor bitiş düdüğü ile birlikte kümede kalmanın büyük sevincini yaşarken yönetim, teknik heyet, futbolcular ve personel adeta soyunma odasını yıktı, büyük coşku yaşadı.