Zonguldakspor'a şampiyonluk yaşatarak 2'nci Lige çıkarma başarısı gösteren Zongultaklı Teknik Direktör Şenol Demir bu sezon da 3.lig 4'ncü Grup ekiplerinden Diyarbekirspor'u şampiyonluğa taşıyor.

Futbolculuk döneminde Diyarbakırspor'un takım kaptanlığını yapan ve Diyarbakır'da el üstünde tutulan Şenol Demir'in futbol oynadığı dönemde Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü görevini yapan Ali Gaffar Okkan ile de ikili ilişkileri üst düzeyde olan Şenol Demir ve futbolcuları Diyarbekirspor Kulübü olarak Gaffar Okkan'a büyük bir vefa örneği göstererek ölümünün 20'nci yılında anma programı düzenledi.

24 Ocak 2001 tarihinde suikast sonucu şehit olan Diyarbakır Eski Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve aynı saldırıda şehit olan 5 polis memurunu şehadetlerinin 20.yılında unutmadı.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Şenol Demir, İkinci Başkan Veysi Avşar, teknik heyet ve futbolcular menfur saldırının yaşandığı Şehitlik Mahallesi Sezai Karakoç Bulvarı'na gelerek Okkan ve şehitlerin anıtına karanfiller bırakarak dua etti.