TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'a şampiyonluk yaşatarak takımı 2.Lige çıkarma başarısı gösteren Şenol Demir yuvasına geçtiğimiz hafta geri dönmüştü. 3 maçta 3 yenilgi alan Zonguldakspor için yaptığı fedakarlıkla ayağının tozuyla Kırşehir Belediyespor maçına çıkan ve ilk maçında ilk galibiyetini alan Şenol Demir ve ekibi için Zonguldak Kömürspor yönetimi imza töreni düzenledi.

İmza törenine Kulüp Başkanı Salih Demir ve yönetim kurulu üyeleri Erim Berberoğlu ve Şükrü Öztürk katılırken, Şenol Demir ve ekibi Barış Şeref, Remzi Özdoğru, Yaşar Kabakçı ve Kenan Aşkan basın önünde de imzalarını attılar.

"ŞENOL HOCAMIZDAN BAŞARI BEKLİYORUZ"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, "Şenol Demir, Zonguldak'ın çocuğu olan bir hocamız ve her zaman aklımızda olan bir hocamızdı. İlk 3 maçın stresinden kurtulduk. Son maçı 3 puanla kapatmamız çok iyi oldu. Morallerin düzelmesi bizim için çok önemliydi. Biz Şenol hocamıza, ekibine ve futbolculara güveniyoruz. Şenol hocamızdan başarılar bekliyoruz." dedi.

"YÖNETİM BİZE GÜVENDİ, TEKRAR GÖREVDEYİZ"

Teknik Direktör Şenol Demir ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bu şehrin başarısı çok çok önemli. Sağ olsun yönetim bize güvendi ve tekrar göreve geldik. Biz burada taşın altına elimizi değil, her şeyimizi koyduk. Başarılı bir sezon olması adına gerekli çalışmalara başladık. İyi bir başlangıç yaptık ama önümüzde oynanmamış 30 müsabaka var. Birliğin ve beraberliği sağlanması çok önemli. Birlikteliğimiz olacak gibi gözüküyor. Cumartesi günü taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Çok sık oynayan ve katı savunma yapan bir takıma karşı oynayacağız. Zor bir müsabaka. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Takımın iyi gününde değil kötü gününde de yanında olduklarını göstermeleri gerekiyor" dedi.