TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor çok ilginç bir sezon geçiriyor. Sezon öncesinde taraftarlar kurulacak takımı merakla bekledi. Yönetim iç transferde kilit isimleri takımda tuttu, takımın başına Cafer Aydın'ı getirdi. Dış transferde ise Yönetim-Cafer Aydın işbirliği ile mütevazi bir kadro kuruldu. Sezon başladı, üç hafta geçti. Zonguldak Kömürpor puanla tanışamadı, yönetim hayal kırıklığı içinde, taraftar isyanda.

YÖNETİM HAMLEYİ YAPTI
Zonguldak Kömürspor yönetimi radikal karar alarak Cafer Aydın'ı gönderdi, yerine Zonguldak Kömürspor'u 3.Lig'den 2.Lige çıkaran, devamında ise geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor'u yine 2.Lig'e çıkaran Zonguldak'ın evladı Şenol Demir'i takımın başına getirdi. Şenol Demir ise ilk iş olarak daha önce birlikte çalıştığı Barış Şeref ile birlikte çalışma kararı aldı. Zonguldak Kömürspor'u geçtiğimiz sezon Mustafa Dalcı'nın istifasının ardından sorumluluk alarak takımın başına geçen ve başarılı bir grafik çizerek takımı kümede tutma başarısı gösteren Barış Şeref'in yanı sıra Diyarbekirspor'daki ekibini de kadroya dahil ederek çok iyi bir teknik heyet oluşturan Şenol Demir çıktığı 5 maçta aldığı 4 galibiyet 1 beraberlikle adeta takımı şahlandırdı.

SÜPER İKİLİ OLDULAR

Takımı şampiyon yaparak 2.Lige çıkartan Şenol Demir ile geçtiğimiz sezon takımı kümede tutan Barış Şeref ikilisi çok iyi uyum yakalayarak başarı elde ettiler.

İLK MAÇ ÇOK ZOR VE KRİTİKTİ
Şenol Demir ve ekibinin ilk maçı şampiyon adaylarından Kırşehir Belediyespor'u. Zonguldak Kömürspor deplasmanda Kırşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek başladığı çıkışını son olarak deplasmanda Karacabey Belediyespor'u 2-1 yenerek sürdürdü.

18'NCİ SIRADAN 5'NCİ SIRAYA YÜKSELDİ
Şenol Demir ve Barış Şeref 5 haftada topladıkları 13 puanla 5'nci sıraya kadar yükseldi. Bu hafta Eskişehir'i 4-0 yenen Bucaspor averajla Elmas'ın üstüne çıktı, Elmas averajla 6'ncı sıraya geriledi.

SIRADA ŞANLIURFASPOR VAR
5 haftada aldıkları 13 puanla Zonguldak Kömürspor'u uçuran Şenol Demir ve Barış Şeref'in şimdiki hedefi ise Şanlıufraspor. 23 Ekim Cumartesi günü 14.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Şanlıurfaspor'u konuk edecek olan kırmızı-lacivertli ekipte teknik heyet, futbolcular ve taraftarın beklentisi 3 puan.

ŞENOL DEMİR YÖNETİMİNDE 10 GOL ATTIK, 4 GOL YEDİK

Zonguldak Kömürspor 5 maçlık Şenol Demir yönetiminde Kırşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenerken, sahasında Nazilli Belediyespor'u 1-0 yendi. Elmas Ankara Demirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken sahasında Eskişehirspor'u 3-1, deplasmanda ise Karacabey Belediyespor'u 2-1 yenerek 13 puan topladı. Bu maçlarda rakip kaleleri 10 kez sarsan Elmas kalesinde ise 4 gol gördü.

TARAFTAR ESPRİ VE DUALAR BAŞLADI

Takımın başına gelir gelmez sihirli değnek misali çok iyi sonuçlar Alan Şenol Demir, birlikte çalıştığı arkadaşı Barış Şeref'i ayakta alkışlıyor. Taraftarlar "Şenol Demir ve Barış Şeref bizi sevinçten çıldırtıyor. Nazar değmesin" şeklinde dualar ediyor.