TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da 2-1'lik Karacabey Belediyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Salı gününden itibaren Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına başlayacak olan kırmızı-lacivertli ekip tamamen bu maça konsantre olacak. Teknik Patron Şenol Demir, futbolcularından Karacabey Belediyespor maçını unutarak Şanlıurfa maçına konsantre olmalarını istedi.

ŞENOL DEMİR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI İÇİN KONUŞTU

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir ligde iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek bu çıkışı Şanlıufa maçında da sürdürmek istediklerini söyledi. Şenol Demir, Ercan Aygün'ün hazırlayıp sunduğu Karşı Karşıya Programı'nın konuğu oldu. Demir Kupa maçından önce Şanlıurfa maçının olduğunu, Kupadaki Vanpor maçını şu an için düşünmediklerini söyledi.

Demir kupadaki hedefinin sorulması üzerine "Ziraat Türkiye Kupası'nı alacak durumumuz yok" diyerek başladığı konuşmasında ligdeki maç trafiğinin çok yoğun olduğunu belirterek kadro olarak geniş kadrolarının olmadığını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası'nın takımları çok yorduğunu belirten Şenol Demir "Kupa ile ilgili yönetimimizle bir görüşme yapacağız. Çıkacak sonuca göre hedef belirleyeceğiz" diyerek kupa hedefi ile ilgili topu yönetime attı. Yönetim "Hedefimiz sonuna kadar gideceğiz" derse kupa maçlarına önem vereceklerini mesajını veren Demir kendi görüşünü de açıkladı.

"BEN KUPADA GENÇLERE GÖREV VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Şenol Demir kendi düşüncesini de açıklayarak şunları söyledi: "Ben Zonguldak Kömürspor'da geçmiş dönem de görev yaptığım zaman kupa ile ilgili fikrimi söylediğimde tepki almıştım. Ama yine açık ve net söyleyeceğim. Kupada sahaya gençleri süreceğiz. Daha çok ligde süre alamayan futbolcularıma şans vereceğim. Genç kadro ile gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Maç trafiği çok yoğun. Zonguldak'tan kalk Van'a git, oradan dön Zonguldak'a, daha sonra Kırklareli'ne git, tekrar Zonguldak'a dön derken takım çok yıpranıyor. Benim fikrim gençlerle Kupada yola devam etmek. Ancak yönetim ile bir görüşme yapacağız. Ona göre yine de kendimize bir hedef belirleyeceğiz" dedi.