TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri Kırklarelispor maçında ortaya puan alabilecek oyun koyamadıklarını söyledi. Alınan 2 yenilginin insanların gardını düşürdüğünü belirten Demir Pazarspor maçıyla tekrar çıkışa geçeceklerini söyledi.

"PUAN ALACAK OYUN SERGİLEYEMEDİK"

Teknik Patron Şenol Demir, "Kırklarelispor maçında önemli oyunculardan yoksun bir şekilde sahaya çıktık. Camiada üzüldü. 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alınca beklenti yükseldi. Peşinden de 2 mağlubiyet gelince, 'Acaba başa mı dönüyoruz?' düşünceleri ortaya çıktı. Futbol bu, 3 neticeli bir oyun. Bazen iyi oynuyorsun ve kaybediyorsun. Deplasmanda iyi oynadığımız söylenemez. Rakipte aslında iyi oynamadı ama bizde puan alacak bir oyun ortaya koyamadık. Sebeplerini söylemeye gerek yok ama sevenlerimizi üzdük." dedi.

"TEKRAR TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ"

Demir, "Sahaya 11 kişi çıktık. Eksiklerimizin yerine sahaya çıkanlarda ellerinden geleni yaptılar ama olmadı. 7'nci müsabakamdı burada bu sezon. Urfa maçında yenildik ama kazanabilecek bir oyun da ortaya koyduk. Bu müsabakada bunu göremedik ve bu durum da bizi üzdü. Sevenlerimizi de üzdü. Genç futbolcularda bu tür değişkenlikler görülebiliyor. İş henüz bitmedi. Daha da zorlaştı. Peş peşe 2 mağlubiyet aldık. Tekrar toparlanmak zorundayız. 8 defa yere düştüysek, 9 defa kalkmak zorundayız. Futbolda dün yok." dedi.

"SON İKİ MAĞLİBİYET İNSANLARIN GARDINI DÜŞÜRDÜ

Demir, "Kolay değil. Herkes bir mücadele veriyor. Grubumuzda bütçe olarak çok güzlü takımlar var. Maddi olarak çok fazla imkanları var. Bizde çok genç oyuncularla kurulan bir takımız. Onların içerisinde var olma çabası veriyoruz. Bu şehir bunu fazlasıyla hak etti. Son iki mağlubiyet insanların gardını düşürdü biraz. İnşallah Pazarspor maçından 3 puan alarak tekrar çıkış yakalamak istiyoruz." İfadelerini kullandı.