TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve ligde oynadığı son 2 maçından 6 puan çıkartarak kötü günleri geride bırakan Zonguldak Kömürspor'da moraller yerinde. Teknik Patron Şenol Demir özellikle Kırklarelispor maçında taraftarın tribünleri doldurmasının takıma müthiş bir hava getirdiğini, taraftarın desteği ile rakiplerini yendiklerini söyledi. Demir taraftarın öneminin bir kez daha ön plana çıktığını belirterek Uşakspor maçından da galibiyetle dönmeleri nedeniyle takım olarak çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

"UŞAK'TAN 3 PUANLA DÖNMEK ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Demir, "Uşakspor maçında yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz sonucunda, iyi de mücadele ile golden sonra daha iyi bir oyun oldu bizim adımıza. Devre sonunda da ikinci golü atmamız iyice rahatlattı oyunu. Önemli ama zor bir galibiyet. Uzun zamandır kendi sahasında yenilmeyen bir takım Uşakspor. Oradan 3 puanla dönmek hem moral açısından hem de lig açısından önemliydi. Galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Önümüzde bir Pazarspor maçı var. Pazar'dan da yenilmeden dönmek önemli" dedi.

"6 MAÇTIR DEPLASMANDA YENİLMEDİK"

Demir, "Takım olarak Karacabey Belediyespor karşılaşmasında düşük oynadık. 6 maçtır deplasmanda yenilmedi bu takım. Isparta'dan beri yenilmiyor. Bunların hepsinden belki 1 puan aldık ama 3 puan alabileceğimiz maçlarda vardı. Bu maçlarda yemediğin zaman ve skoru yakaladığın zaman 3 puanı alabiliyorsun. Deplasmanlarda skoru yakaladıktan sonra yemesek belki şu an daha farklı bir noktada olabilirdik.4 gün içerisinde alınan 6 puan hem oyuncularımızı hem de yönetimimizi rahatlattı, moral oldu. İnşallah devam ettiririz."

"BİZİM İÇİN TARAFTARIMIZ ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ"

Taraftarın önemine değişen Şenol Demir, "Bizim beklediğimiz ve istediğimiz taraftar Kırklarelispor karşılaşmasındaki taraftardı. Daha da fazla olması gerekirdi. Yine de baktığımız zaman iyi seyirci vardı. Seyircinin takımı nasıl etkilediğini herkes yüzde yüz gördü. Amed maçında da seyirci ile beraber kazanmaya devam edelim. Pazarspor maçının ardından 3 tane peş peşe müsabakamız var içeride. 3 maçta seyirci ile birlikte iyi bir periyot yakalarsak daha iyi yerlerde olacağız. Taraftarımız bizim için olmazsa olmaz. Amed maçı dahil tüm maçlarda taraftarımızın desteğini bekliyoruz" dedi. (Haber: Ender Yüksel)