TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Başkent depslasmanında oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı Ankara Demirspor maçının ardından ara vermeden Pazar günü oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı-lacivertli ekip Ankara Demirspor karşısında yakaladığı fırsatlarla galibiyete kaçıran takım görüntüsü çizdi. Ancak sahadan 2-2'lik sonuçla ayrılan Elmas 1 puana razı oldu.

Teknik Direktör Şenol Demir Fener Sahası'nda gerçekleştirilen Eskişehirspor maçının ilk idmanında Ankara Demirspor ve Eskişehirspor maçları için açıklamalarda bulundu.

"KIRILMA ANLARINI DEĞERLENDİREMEDİK"

Şenol Demir, "Bazen kırılma anları var. Kırılma anları da işte karşı karşıya kaldığımız zamanlar. Galibiyetle rahat rahat müsabakayı bitireceğimiz pozisyonları yakalamamıza rağmen neticeye çeviremeyince 2-2 bitiyor. Uzatma dakikalarında da pozisyonlar yedik. Yenilebilirdik de. Çocuklar daha gençler ve deneyim kazanacaklar. Bu genç çocuklarla bir şeyler başardıysak, onlara destek olacağız. Onları daha iyi hazırlayıp önümüzdeki maçlara bakacağız." ifadeleri kullandı.

ŞENOL DEMİR ESKİŞEHİR MAÇINDA TARAFTARA TALEPLERİNİ AÇIKLADI

Zonguldak Kömürspor-Eskişehirspor karşılaşması ile ilgili konuşan Demir, "Eskişehirspor'da çok genç bir takım. Çok koşuyorlar ve çok mücadele ediyorlar. Kolay kolay teslim olmuyorlar. Bazı zaafları var. Onun çalışmalarını da iki gün yaparak müsabakaya hazır hale geleceğiz. Taraftar geçtiğimiz hafta cumartesi günü maça gelemedi. Bu hafta gelmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bizim taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onların desteği ve coşkusuyla beraber Eskişehir müsabakasını 3 puanla bitirelim, yolumuza devam edelim" dedi.