TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürpor Teknik Direktörü Şenol Demir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin birinci gündemi Zonguldak Kömürspor'un durumu konuşulurken özellikle sportif açıdan takımın nasıl gelişeceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Şenol Demir sohbetinde daha önce de Zonguldak Kömürspor için birlikte mücadele verdikleri Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'dan destek konusunda istekte bulundu. Alan ise bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Zonguldak Kömürspor'un maddi manevi yanında olacağı sözünü verdi.

Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ise takımın genel durumu hakkında Alan'a bilgi verdi. Öztürk, Alan'ı Cumartesi günü oynanacak olan Zonguldak Kömürspor-Nazilli Belediyespor maçına davet etti.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK'TEN ÖMER SELİM ALAN'A TEŞEKKÜR

Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ziyaret ile ilgili şunları söyledi: "Teknik direktörümüz Şenol Demir ile belediye başkanımızı ziyaret te bulunduk. Kırşehir maçı ve Nazilli maçları nı konuşup sohbet ettik. Her zaman destek olacağını tekrarlayan belediye başkanımız Dr. Ömer Selim Alan'a yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz"

BAŞKAN BAŞARI DİLEDİ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise ziyaret sonrasında şunları söyledi: "Zonguldakspor'umuzun Teknik Direktörü Şenol Demir ve Basın Sözcümüz Şükrü Öztürk'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, Şenol Hocamız ve ekibine başarılar diliyorum"