Misli.com. 3.Lig 1.Grup'ta dün Arnavutköy Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak şampiyon olan Şenol Demirli Diyarbekirspor'da büyük coşku yaşanıyor.

Zonguldakspor'un ardından Diyarbekirspor'u da 2.Lig'e çıkarma başarısı göstererek tarih yazan Şenol Demir maç öncesinde şampiyon olmaları halinde hain saldırı sonunda şehit edilen eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın mezarı başına götüreceklerini söylemişti.

Şampiyonluğun ardından Şenol Demir, yönetim ve futbolcular bugün Sakarya Hendek'te bulunan Gaffar Okkan'ın mezarını ziyaret ederek kupayı Gaffar Okkan'ın mezarı başına koydu. Duygusal anların yaşadığı ziyarette gurur tablosu yaşandı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ ZONGULDAK'A GELECEK
Şenol Demirli Diyarbekirspor, Diyarbakır'a dönerek 2 gün boyunca şampiyonluk programlarına katılacak. Zonguldaklı başarılı Teknik Direktör Şenol Demir Çarşamba günü ise memleketi Zonguldak'a gelecek.

ŞENOL DEMİR, "ÇOK MUTLUYUM, HUZURLUYUM"

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Şenol Demir, "Sene başından beri çok zorlu bir yarış içerisinde geldik, çok çekişmeli bir lig. Ligin başında geldiğim buraya şehit Gaffar babanın yanına geldiğim zaman futbolcularımla birlikte ona bir söz verdim, bu kupayla inşallah tekrar yanına geleceğim diye. Bunun huzuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Aynı zamanda bu kupayı buraya getirebilmek herkese nasip olmaz, çok gururlu ve mutluyum. Şehrimize hayırlı olsun. Tekrar buradan şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar babayı da rahmetle anıyorum. Allah'ım mekanını cennet eylesin. Diyarbakırımız'a da hayırlı olsun, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekrar bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, babaya da böyle bir kupa ile gelebildiğimiz için mutlu ve huzurluyum" dedi.