TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Cafer Aydın'ın istifasının ardından yeni Teknik Direktör Şenol Demir ilk idmanına bugün çıktı.

Sabah 10.00'da Fener Sahası'nda gerçekleştirilen idmanda takımın başında idmana Şenol Demir çıktı. Futbolcularla konuşma yapan Şenol Demir bu zor günlerden hep birlikte çıkacakları mesajını verdi.

Zonguldak Kömürspor ligin dördüncü haftasında deplasmanda Kırşehir Belediyespor'a konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını Şenol Demir nezaretinde sürdüren Kırmızı-lacivertli ekip ligdeki ilk puanını almanın hesaplarını yapıyor.

Rakip Kırşehir Belediyespor ligde oynadığı 2 maçı kazanarak iddialı olduğunu gösterirken, geçtiğimiz hafta Kastamonuspor ile oynaması gereken maçın oynanmaması nedeniyle haftayı BAY geçirdi. Zonguldak Kömürspor karşısına dinlenmiş olarak çıkacak olan Kırşehir Belediyespor sahasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçından galibiyet bekliyor.

Zonguldak Kömürspor son olarak sahasında oynadığı ve 1-0 kaybettiği Uşakspor maçının ardından Teknik Direktör Cafer Aydın'ın görevine son verilmiş ve geçici olarak takımın başında 2 gündür antrenör Metin Aydın çıktı.

İdmanlarını Fener Sahası'nda sürdüren Zonguldak Kömürspor Pazar günü deplasmanda 15.30'da oynayacağı maç için Cumartesi günü kentten ayrılarak Kırşehir'e gidecek.

Kırmızı-lacivertli ekip geride kalan 3 hafta sonunda puansız 18'nci sırada küme düşme potasında kendine yer buldu.