TFF 2.lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Kulüp Başkanı ve yönetimin tekrar takımın başında görmek istediği Şenol Demir ile yeniden anlaştı. Kulüp Başkanı Sabit Danış ve Şenol Demir öğle saatlerinde bir araya geldi. Başkan Sabit Danış, Şenol Demir'e yeni sezonda yeni yönetim olarak hedef ve projelerini anlattı. Görüşme çok kısa sürerken her iki tarafta kırmızı-lacivertli renkler için fedakarlıklar yaptı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI START ALIYOR
Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu yaptığı toplantısında oluşturduğu transfer komitesi ile birlikte Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ile birlikte iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacak.

Teknik Direktör Şenol Demir ile yeniden anlaşmaya varan Zonguldak Kömürspor yönetimi Şenol Demir ile birlikte koordineli olarak ilk olarak iç transfer çalışmalarına yönelecek, ardından eksik mevkilere dış transferde hamleler yapılacak.

HAKAN HÜRFİKİR: "HEPİMİZİN AMACI KULÜBÜ DAHA İYİ YERLERE TAŞIMAK"

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir "Şenol Hocamızla Kulüp Başkanımız Sabit Danış ile birlikte bugün oturup tüm şartlarda anlaşmaya vardık. Her iki tarafta kulüp menfaatleri için fedakarlıklar yaptı. Hepimizin amacı Zonguldak Kömürspor'u daha iyi yerlere taşımak. Anlaşma tamam. Şenol Demir hocamız takımımıza ve camiamıza tekrar hayırlı olsun" dedi.

YARDIMCI HOCALAR BELİRLENDİ
Şenol Demir'in yardımcılıklarını yine kondisyoner olarak Barış Şeref yapacak, Kenan Aşkan, Kaleci Antrenörü: Ümit Yavuz ve Oyuncu ve Maç izleme: Yaşar Kabakçı