Misli.com 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor'un şampiyonluğu için son 90 dakika kaldı.

Zonguldakspor'u şampiyon yaparak 2.Lig'e çıkatarak Zonguldakspor tarihine adını altın harflerle yazdıran Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir şimdi de Diyarbekirspor'u şampiyon yaparak 2.Lig'e çıkarası için son 90dakika kaldı.

NEFES NEFESE ŞAMPİYONLUK YARISI

Diyarbekirspor ile Bucaspor müthiş bir şampiyonluk yarışı geçirdi. Bu haftaya 64'er puanla giren Bucaspor ile Diyarbekirspor'un şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü yoktu. 64 puanla haftaya averajla lider giren Bucaspor, Edirnespor'a deplasmanda 1-0 yenildi.

Şenol Demirli Diyarbekirspor ise sahasında Belediye Derincespor'u 2-1 yenerek puanını Zonguldak'ın plakası 67'ye çıkardı ve Bucaspor'un yenilmesiyle ligin bitimine 1 hafta kala puan farkını 3'e çıkardı.

SON HAFTA MATEMATİKSEL OLARAK 1 PUAN YETİYOR
Diyarbekirspor'a şampiyonluk için 1 Mayıs tarihinde deplasmanda oynayacağı Arnavutköy Belediyespor maçında 1 puan yeterli olacak. Rakip Anavutköyspor'a da play-offu garantilemek için 1 puan yetecek.

ŞENOL DEMİR ŞAMPİYONLUK TURU ATMAYA HAZIRLANIYOR
Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir önümüzdeki hafta 1 puan alması halinde rakip Bucaspor'un alacağı sonucu bakmaksınız şampiyon olacak. Şenol Demir teknik direktörlük kariyerinde Zonguldakspor'dan sonra Diyarbekirspor'a a şampiyonluk yaşatacak.