Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir Tarsus İdmanyurdu karşısında iç sahada bugüne kadar oynadıkları maçların en iyi performansını sergilediklerini belirterek alınan beraberliğe üzüldüğünü söyledi. Demir özellikle oyunca sonradan giren futbolcuların faydadan çok oyuna zarar verdiklerini belirten belirterek tepkisini dile getirdi. Tarsus İdmanyurdu maçında oyuna Atilla Yıldırım, Şahinali Terzi, Berat Vardar girmişti. Maçın ardından ise Şahinali ve Berat kadro dışı bırakıldı.

"BERABERLİĞE ÜZÜLDÜM"

Demir, " Tarsus İdmanyurduspor karşısında aldığımız beraberliğe ben üzüldüm. Bu oyunun karşılığı 3 puan olması gerekti. Oyuncularımın verdiği mücadeleye çok üzüldüm." dedi.

"İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK"

Şenol Demir, "Çok kaliteli bir takıma rağmen, bana göre iç saha performansımızda en iyi oyunumuz buydu. Kazandığımız Eskişehir olsun, Konya olsun Nazilli olsun iç saha maçında bana göre hepsinden daha iyi bir oyun ortaya koydular. Ben çocukların ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum."dedi

SONRADAN GİRENLER KATKI SAĞLAMADI

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir oyuna sonradan giren oyuncuların fayda sağlamadığını, aksine oyuna negatif etki yaptıklarını belirterek şunları söyledi: "70-75 dakika boyunca sahanın hakimi bizdik. Dahaki oyuncu değişikliğine kadar diyelim. Her zaman ki gibi oyuncu değişikliği yaptık. Soktuğumuz oyuncularımız bize katkı sağlayacağı yerde bize zarar verdi. Dolasıyla son 10 dakikada rakibe daha çok pozisyon verme konusu ister istemez oluştu. Özellikle ben son 10 dakika için oyuncularımı teşekkür ediyorum. O kadar eksik kalmalarına rağmen ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Ama yapılan mücadeleye baktığımız da yüzde yüz kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirdik. Son 10 dakika baktığımızda 1 puan iyi görünüyor. Ama maçın ilk 70-75 dakikalık diliminde yüzde yüz galibiyeti kaçırdık"

DEVREYE MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ

Şenol Demir, "İlk devrenin son maçı olan Isparta 32 spor genç ve iyi takım, iç sahada performansları iyi. Özellikle ligin en az gol yiyen ikinci takım. Tam 11 gol yemişler. Zor bir müsabaka bizi bekliyor, ama hiçbir maçta kolay değil. İnşallah deplasmanda iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. İlk yarının son maçında iyi bir sonuç alarak devreye moralli girmek istiyoruz" dedi.