Cumhurbaşkanı Erdoğan sahada devlet adamları ile dostluk maçı öncesi başlama vuruşunu yaptı.

Senegal`de Türk şirketi tarafından inşa edilen 50 bin kişilik Senegal Stadyumu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo, Ruanda Devlet Başkanı Paul Kagame, Liberya Devlet Başkanı George Weah ve Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow da törene katıldı.

AÇILIŞTA BİR ZONGULDAKLI DİKKAT ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı açılış töreninde fotoğraf karelerinde bir Zonguldaklı dikkatleri çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yakın Koruma Amiri, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in oğlu Hakan Gebeş dikkatlerden kaçmadı. Açılışta adım adım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takip eden Hakan Gebeş de görevini kusursuz yaptığı gözlendi.

SATILMIŞ GEBEŞ SOSYAL MEDYA'DAN PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilişkileri çok iyi olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş açılış töreni ile ilgili duygularını ise sosyal medyadan şu şekilde paylaştı: "Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Senegal'de Kara Kıta, Afrika'nın Yetiştirdiği Eto, Drogba, Amokaci, Cey Cey Okacha gibi ünlü futbulcular ile beraber Dakar Olimpiyat Stadyumu'nun açılışını yaptı"