15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Türkiye'de eş zamanlı atletizm koşusu Zonguldak'ta da düzenlendi.

Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Birlik ve Beraberlik günü okullar arası atletizm yarışmalarına büyük katılım sağlandı, Yarışma Öğretmenevi önünden start alırken Zongludak Valilik Binası önünde sona erdi. Atletler birbirleriyle kıyasıya yarışırken finişe ilk giren sporcular büyük sevinç yaşadı.

VALİLİK BİNASI ÖNÜNDE ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Yarış sonunda dereceye giren sporculara ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Sinan Toprak, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu sporculara tek tek madalyalarını takdim etti.

ERKEKLER: 1.Buğra Deniz Ergin, 2.İnanç Demircan, 3.Emir Demircan, 4.Kaan Çorak

KADINLAR: 1.Hazal Özer, 2.Gaye Çakmak, 3.Aysenur Akalın, 4.Rahime Nur Çatal.