Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel beraberinde Gençlik Merkezi Müdür Vekili Barış Özdemir ve personeli, Şehit Ekrem Tüysüz'ün ailesine ziyarette bulundu. Yüksel ve Özdemir Şehit ailesine Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bastırdığı Türk Bayrağı posterini hediye etti. Aile ile yakından ilgilenen heyet dert ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaret ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik merkezi Müdürlüğümüzce, gençlik liderleri ve gençlerimizle birlikte şehit ailelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda ilimizde gerçekleştirilen Damla projesi ile, yine geçtiğimiz haftalarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekilimiz Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdür Vekilimi Barış Özdemir, gençlik liderlerimiz ve gençlerimiz ile gerçekleştirilen ziyaretler Zonguldak Şehit Aileleri Derneği ziyareti ile başlamış oldu. Devam eden ziyaretlerimizde 1 Kasım 2017 tarihinde Şehit TSK mensubu Ekrem Tüysüz'ün ailesini evinde ziyaret ettik. İl Müdür Vekilimiz Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdür Vekilimiz Barış Özdemir, gençlik merkezi personelimizce gerçekleştirilen ziyarette şehit ailemizin hayır duasını alarak yapacağımız etkinliklere davet ettik"

Editör: Pusula Gazetesi