Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor'da Futbol Şube Sorumlusu Bekir Kayaaltı, Başkan Çetin Bozkurt'un sözlerini yerine getirmemesi nedeniyle istifasını yönetime sunmuştu. Geçtiğimiz Cuma günü ise futbolcular aynı tepkiyi göstererek idmana çıkmamış, Tansu ve Murat takımdan ayrılacaklarını açıklamışlardı.

SAVAŞ DEMİRAL VE FUTBOLCULAR BAŞKANIN MAKAMINA ÇIKTI
Tüm bu gelişmelerin ardından Teknik Direktör Savaş Demiral, yardımcıları ve futbolcular Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un makamına çıkarak bir görüşme gerçekleştirdi. Çetin Bozkurt ise geri adım atarak teknik heyet ve futbolculara verilen sözlerin zamanla yerine getirileceği sözünü verdi.

SAVAŞ DEMİRAL PUSULA'YA KONUŞTU
Devrek Belediyespor Teknik Direktörü Savaş Demiral "Aile içinde bazı olumsuzluklar yaşandı, ancak bu olumsuzlukları aştık. Başkanımızda görüştük, sorunları çözdük. Devrek Belediyespor olarak yolumuza hedeflerimiz doğrultusunda devam edeceğiz.

Murat ve Tunsu yaşanan sorunlar nedeniyle ayrılmıştı. Onlar da takıma yeniden katıldı. Futbol Şube Sorumlumuz bize çok büyük emekleri olan Bekir Kayaaltı kardeşimizin de istifasından döndüreceğiz inşallah. Önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarımız olacak. Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi.