Pandemi dönemi dünyayı etkisi altına alan büyük bir salgındır. Yediden yetmişe herkesi büyük bir korkuya sürükleyen pandemi sürecinde sosyal yaşam neredeyse bitme noktasına geldi. Aynı zamanda pandemi sürecinde ev fiyatları başta olmak üzere inşaat malzemeleri yapımında kullanılan birçok ürüne de ciddi oranda zam geldi. Eski dönemlerden bugüne dek yapılan araştırmalar klasik betonarme yapıların neredeyse %50 oranında azalma gösterdiğini kaydediyor. Artan fiyatlar nedeni ile ev almanın hayal olduğu bu günlerde konteyner evler kişilere umut vadediyor. Sahip olduğu uygun fiyat politikası sayesinde konteyner evler herkesi ev sahibi yapıyor. Birbirinden farklı özellikleri ile kişilere avantaj sağlayan konteyner evlerin en önemi özelliklerinden bir tanesi esnek yapılı malzemelerden oluşturulmasıdır. Bu malzemeler, oluşabilecek deprem gibi risklere karşı koruma sağlayarak sizleri dış etkenlerden korur. Yıkılma, kırılma ve aşınma gibi durumlar söz konusu olmaz. İlk gün ki gibi konteyner evleri uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Konteyner evlerin dış kaplaması özel boya malzemeleri ile inşa edilir. Böylelikle özellikler kış aylarında meydana gelen kötü hava koşullarına karşın dayanıklılık sağlar.

Konteyner evlerin yapımında kullanılan çelik malzemeler yapının sağlamlığının artmasına neden oluyor. Görünüm olarak oldukça şık döşenerek ev içerisinde görünmeyecek şekilde inşa edilen bu malzemeler klasik betonarme yapılarda olan kiriş ve kolon gibi evin kullanım alanlarını kısıtlamaz. Evinizi istediğiniz şekilde döşeyerek her alanını kolaylıkla değerlendirebilirsiniz. Pandemi süreci, küçükşehirlere olan göçleri artırdı. Böylelikle daha sakin, risklerden ve problemlerden uzak, dingin bir yaşama sahip olmak isteyen kişiler konteyner evleri tercih ediyor. Maliyet bakımından değerlendirildiğinde klasik betonarme evlerden yaklaşık olarak %80 daha uygun fiyatlı olan bu evler yaşamınıza iyi yönde etki ederek sizleri stresten uzak bir dünyaya taşıyor. Hiç düşünmeden kendinize ait bir evi satın almak için yüksek tutarlar ödemenize gerek yok. Talep etmiş olduğunuz ölçülere göre konteyner evinizi kısa süre zarfında yaptırabilirsiniz.

Konteyner Evlerin Yapım Süreçlerinde Son Teknoloji Ürünler Kullanılıyor

Teknolojinin her geçen gün gelişme göstermesi sayesinde birçok sektör gelişimin etkisinden faydalanarak işlerini daha profesyonel bir şekilde ilerletiyor. Konteyner ev sektörü de teknolojinin etkisinden yararlanarak kusursuz evler oluşturarak kişiler ile buluşturuyor. Konteyner evlerin yapım süreçleri özel üretim tesislerinde özenle yapılıyor. Kullanılacak olan malzemeler siparişinize göre önceden temin edilerek hazır hale getiriliyor. Özel programlarda kabataslağı oluşturulan konteyner ev projesine göre üretimlere başlanıyor. Milimetrelik hesaplamalara göre kesimleri yapılan malzemeler alanında uzman kişiler tarafından demonte hali ile kurulum yapılacak olan alanlara donanımlı araçlara yüklenerek gönderiliyor. Zemin ayarlaması yapıldıktan sonra kurulan prefabrik evlerin yer döşemesi, boya, tesisat ayarlamaları da yerinde tamamlanarak sizlere teslim ediliyor. Ev süreçlerinin yapımı, kurulumu, teslimatı ve evin içerisinde ayarlanması gereken detayları ile sizlerin ilgilenmenize gerek kalmıyor. Konteyner evlerin yapımı ve hazır olarak teslim edilme süreci yaklaşık olarak 10 iş gününe tekabül ediyor. Oldukça kısa süre de harikalar yaratılan konteyner evler ile artık evi olmayan kimse kalmıyor. Acil ihtiyaçlarınızda sizlere destek olan konteyner evleri tercih ederek ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Konteyner Ev Modelleri 2022 Yılında da Rağbet Görüyor

Pandemi sürecinde yaşanan satış patlaması 2022 yılında da devam ediyor. Taleplerin bu denli artış göstermesi yeni modellerin üretilmesini sağlıyor. Konteyner ev modelleri 2022 yılında her yaşam tarzına hitap ediyor. Zengin model ağı sayesinde istediğiniz ölçüleri tasarlayabileceğiniz konteyner evler fiyat bakımından da avantaj sunuyor. Konteyner ev fiyatları, istediğiniz ölçülere göre belirlenmesinden dolayı bütçenize uygun ister büyük, isterseniz de küçük boyutlarda bir ev yaptırabilirsiniz. Konteyner ev fiyatları arasından bütçenizi sarsmayacak modeli tercih edebilirsiniz. Konteyner ev modelleri arasında 2+1 evler standart metrekareye sahip hazır bir modeldir. 4 kişilik bir aile kolaylıkla konaklayabilir. Evin iç kısmı oldukça ferah olan konteyner 2+1 ev modeli uygun fiyatlar ile satışa sunuluyor. Daha gösterişli bir görünüme sahip olan ve kalabalık aileler içinde uygun olan dublex konteyner evler istediğiniz katlarda üretilebiliyor. Müstakil yaşam tarzının mimarisi olan villa tipi evler konteyner evlerde de üretilebiliyor. Sizler de kendi yaşam alanınızı oluşturmak, doğa ile iç içe bir ortam da yaşamınızı idame ettirmek için konteyner ev modelleri arasından konteyner villa seçeneklerini tercih edebilirsiniz.