Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig B Grubu'nda mücadele eden Çaydeğirmeni Belediyespor 12 Şubat Cumartesis günü hayati bir karşılaşma oynayacak.

Ligde 18 puanla 3'üncü sırada bulunan Çaydeğirmeni Belediyespor play-off yolunda 16 puanlı Çatalağzı Demirspor ile önemli bir karşılaşma oynayacak. Taraftarının önünde oynayacağı maçta Çaydeğirmeni Belediyespor'a play-off için beraberlik yetiyor.

BELEDİYE BAŞKANI SATILMIŞ GEBEŞ VATANDAŞLARI MAÇA DAVET ETTİ
Spora ve özellikle futbola büyük önem veren eski futbolcu olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş play-off yolunda takıma destek vermek için Çaydeğirmeni halkını Cumartesi günü Çaydeğirmeni Sahası'nda 14.00'ta oynanacak olan Çaydeğirmeni Belediyespor-Çatalağzı Demirspor maçına davet etti. Takımlarını maç boyunca destekleyerek taraftarlardan yeterli skorun alınmasında katkı sağlamalarını isteyen Başkan Gebeş, "Play-off'a yükselme mücadelesinde tüm Çaydeğirmeni Belediyespor sevdalılarını, sporseverleri maça bekleriz" diyerek şunları söyledi: "Zonguldak Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Çaydeğirmeni Belediyespor'umuz yarın (Cumartesi) play-off'a yükselme mücadelesinde Çatalağzı Demirspor ile karşılaşacak. Tüm Çaydeğirmeni Spor sevdalılarını, sporseverleri bekleriz..."