Zonguldak'ın altyapıda lider takımı Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, antrenör Hakan Sağlam ve futbolcular Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ı makamında ziyaret etti.

2021-2022 futbol sezonunu U11, U12'de grup şampiyonu, U14 de ise Zonguldak şampiyonu olarak tamamlayan Sarayspor kurulduğu yıldan buyana 32'nci şampiyonluk yaşadı.

Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a kulüp yapısı hakkında bilgi vererek başarıyla devam eden yol haritası hakkında bilgi verdi. Başkan Altıntaş aynı zamanda Başkan Ömer Selim Alan'a Belediyesi olarak kulüplere vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. Sarayspor'un vefa ziyareti spor kamouyunda taktirle karşılandı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİLER
Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş ve antrenör Hakan Sağlam, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan'a teşekkür plaketi takdim etti.

12 YILDA 32 ŞAMPİYONLUK

Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altındaş ziyaret ile ilgili duygularını şu şekilde dile getirdi: "2021-2022 sezonunu U11 ve U12 de grup şampiyonluğu U14'de Zonguldak şampiyonu olarak tamamladık. Totalde 12 yılda 32. Şampiyonluğumuzu almanın gururu ile bize destek olan Sayın Selim Alan'a teşekkür ziyaretinde bulunduk. Bizim için siyasi görüşü ne olursa olsun çocukların sosyal gelişimine katkı sağlayan herkes bizim için baş tacıdır. Başkanımızda her sezon mümkün olduğunca kulüplerimize destek olmaya çalışıyor. Kendisine kulübümüz ve çocuklarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz"