Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan engelli, kadın, çocuk ve yaşlıların el ürünlerinin sergilendiği Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler Sanat Galerisinin açılışı yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetlerİl Müdürü Veli Köktürk'ün ev sahipliği yaptığı açılış törenine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Akgül, eğitmenler ve özel çocuklar katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetlerden hizmet alan bireylerin fiziksel, psiko-sosyal ve duygusal durumlarının iyileştirilmesini amaçlayan etkinliklerin ürünleri sanat galerisinde sergilendi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Mustafa Tutulmaz ve davetliler Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Zonguldak Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yaşamını kendi ev ortamında veya ailesi ile birlikte sürdüren engelli bireylerin ve ailelerinin yaşam kalitelerinin artırılması amacıyla sunulan eğitim, rehberlik, danışmanlık ve psiko-sosyal desteklerin tam gün-yarım gün-seanslı biçimde ücretsiz bir şekilde sunulduğu sosyal hizmet kuruluşu olan Gündüz Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü çalışmaları incelendi.