Bu cihazın özelliği de takip odaklı bir cihaz olması. Galaxy Smart Tag detayları kullanıcılar için merak konusu olmaya devam ediyor. Cihaza dair detaylı bilgileri bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Samsung markasının en son SmartThings uygulaması üzerinde göründü bu cihaz. Bugünlerde de kendisini iyice belli etmeye başladı. Daha önceki tasarım ile çok benzeyen Smart Tag, NCC'de göründü. Samsung 14 Ocak 2021 tarihinde bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte de Galaxy S21 ailesine Galaxy Smart Tag cihazı da eşlik edecek.

Galaxy Smart Tag özellikleri kullanıcıların merak ettiği konulardan biri. Teknogaste sitesinde yer alan bilgiye göre, cihazın bataryası 3V CR2032 özelliğinde bir batarya olacak. Aynı zamanda cihazda Bluetooth 5.1 desteği de yer alacak.

Samsung Galaxy Smart Tag İçin Detaylar

Samsung firmasının yeni bir tekonolojik atılımı olan Galaxy Smart Tag ile ilgili detaylar merak ediliyor. Tanıtımına günler kala ne tür özellikleri barındırdığı, detaylarının nasıl olduğu tam olarak bilinmiyor. Ürünün tahmin edildiği üzere Wi-Fi ve GPS gibi özellikleri bulunuyor. Bunların yanı sıra bu cihaz LTE, UWB gibi birtakım faydalı bağlantı özelliklerine de sahip olarak piyasada satışa sunulabilir.

Samsung Galaxy Smart Tag Faydaları Neler Olacak?

Adı duyulur duyulmaz insanlarda bir heyecan yaratan bu cihazın nasıl özelliklere sahip olacağı merak edilen konulardan biri. Samsung Galaxy Smart Tag faydaları insanlar için epey olacak gibi görünüyor. Özellikle de sık sık eşya kaybeden insanlar için.

Samsung Galaxy Smart Tag cihazı küçük bir izleyici olarak karşımıza çıkıyor. Kendi küçük ama işlevi büyük olacak diyebiliriz. Eşyalarını sıklıkla kaybeden insanların imdadına yetişecek yeni bir cihaz yüzleri güldürecek. EI-T5300 model numaraya sahip bu minik cihaz Endonezya Telekom Sertifikasyonu tarafından onay almış durumda. Daha önce de bu tür cihazlar üzerinde çalışan Samsung, yeni bir cihaz üzerinde daha etraflıca çalışmaya devam ediyor. Kullanıcılar bu cihazın fiyatını da merak ediyor. Türkiye'de satış fiyatı henüz bilinmezliğini korumaya devam ediyor.

Kaynak : Tekno Haber