Zonguldak'ta alt yaş kategorilerinin bir numarası Sarayspor şampiyonluklarına U16 liginde bir yenisini daha ekledi. Sarı-Kırmızılı ekip Kulüp Başkanı Turan Altınta, teknik ekibi ve futbolcular Saryspor'un sponsoru Sınav Koleji'nin daveti üzerine kahvaltıda bir araya geldi.
Sınav Koleji Kurucusu Vecdi Ilgın Sarayspor'a elde ettiği şampiyonluk jesti için okul yemekhanesinde kahvaltı verdi. Kahvaltı etkinliğine Fark Eğitim Sınav Koleji Okul Müdürü Vecdi Ilgın, Fark Eğitim Sınav Koleji ortaklarından Okan İlkbahar, Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, antrenörler Hakan Sağlam, Basri Kocabaşoğlu, Cankay Altıntaş, Ömer Bayram, Mertkan Göreci katıldı.
VECDİ ILGIN: "SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIZ"
Sınav Koleji Müdürü Vecdi Ilgın ''Bir tane Zonguldak var. Zonguldak kendine özgü bir şehir. Nitelikleri olan bir şehir. 3-4 yıl önce iş birlik protokolü imzalamıştık. Bu sene de bunu sponsorluk anlaşması imzaladık. Bu şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizim okul ve eğitim kurumu olarak bakışımız Zonguldak'a şu. Kendimize özgü özellikleri olan bir şehiriz biz. Yani bir Ankara, İstanbul değiliz. Zonguldak şehiri olarak bizim kömürün tozuna bile ihtiyacımız var. Yani birazda biz şılamcıyız. Kulüp sporlarında Sarayspor'a destek olmak istiyoruz. Biz enerjiyi parçalamak değil biz bütünleştirme çabası içindeyiz. Biz bunu okulumuzu yaparken de gündeme getirdik. Yakalaşık 50-60 yıldır Zonguldak'ta bir özel okul kurulmamıştı. Biz kentimizdeki enerjileri biraya getirdik. Ardından 50-60 yıl sonra Zonguldak'a özel okul kazandırdık. Biz enerjilerin biraya getirdiğimiz büyüyebileceğimizi gösterdik. Benim odamöda 3-4 sene de 20 tane kupa olduğunu göreceksiniz. Bu başarılarının arkasında Zonguldak Spor kamuoyunun verdiği başarılarda var. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Umuyorum ki başarıların arkasında büyük bir emek var başarılarının devamının geleceğine inanıyorum''diye konuştu.
TURAN ALTINTAŞ: "BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINA İNANIYORUZ"
Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, 30'uncu şampiyonluğu hedeflediklerini söyleyerek, ''2019-2020 Sezonu U-14 müsabakaları ile başladı. İlk olarak U-14 müsbakaları ile sona erdi. Bunun neticesinde 2020 ilk kupası Sarayspor'a nasip oldu. Bu anlamda çocuklarımızı kutluyorum. Burada olmamızın sebebi Fark Eğitim Kolejinin Kulümüze sponsor olması. Çocuklarımıza maddi ve manevi desteklerini esirgememesi. 2020'nin ilk kupası olması ve hemde sponsorumuza teşekkür etmek amacıyla buradayız. Destekleri için Vecdi hocama ve Okan kardeşime teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman bizden desteklerini esirgemediler. Desteklerini vermeye devam edecekler. Bugünde bizleri ağırladılar. Teknik ekibimize de teşekkür diyoruz. Bunun devamı gelecek. U-16'da finaldeyiz. 29'uncu şampiyonluğumuz.Onlarda final alırsak 10 yılda 30'uncu şampiyonluğumuzu alacağız. U-15 devam ediyor. Onlarda da şuanda 2'de 2'yiz Biz başaranın tesadüf olmadığına inanıyoruz. Biz futbolun koleji oldupğuna inanıyoruz. Sınav koleji marka onlarda eğitimin koleji" ifadeleri kullandı.